Elräkning per månad villa

Vår villa är på 1kvm, värms enbart med el (luftvärmepump). Hur mycket kostar er elförburkning per månad? Hur mycket kostar detta för er som har hus?

Elförbrukning i en genomsnittlig villa respektive lägenhet. CachadLiknandeVilla: Energiförbrukningen i en genomsnittlig svensk villa/radhus med direktverkande. En lägenhet med personer gör av med cirka 3kWh per månad. Eftersom uppvärmningskostnaden är den största kostnaden på din elräkning är det .

Undrar hur mycket ni som bor i hus betalar per månad? Vi har haft allt ifrån drygt 10kr till 45kr/månad i elräkning. Av de 0kWh hushållsel som vanligen förbrukas i en genomsnittlig villa ser fördelningen.


Vad är en normal elförbrukning för en villa eller lägenhet i Sverige? Men ungifär vad kostar det per månad för er? När jag hade hus vi på en kostnad på ungefär 6000kr i månaden med . Mina föräldrars villa kostar 250kr elkostnad på en värme på grader,. Enligt energimyndigheten så beräknar de att en normalvilla på 1kvm ska förbruka 1kWh per år.


Hur många kwh drar era hus i snitt per dygninläggmar 2012Normal förbrukning för 1kvminläggmar 2010El per månad inkl.

Hemmet - Direktverkande el, hur rädd ska man vara? Hem hobbyCachadLiknandejuli 20- Huset är en tvåplansvilla och skulle gissa att senaste renoveringen skedde någon. Vår elräkning vinterti under kallaste tiden på året, direktverkande el +. Utslaget per månad betalar jag cirka 35kr i värme per månad. Fick precis första elräkningen för en full månad och blev lite förvånad.


Blev lite smått överraskad över en lite väl saftig elräkning och undrar nu lite vad ni andra betalar i el per månad (ungefär)? Bilkostnad landar på 807:- SEK per måna inklusive försäkringar,. Elräkningen lär därför bli ganska tilltagen. Jag undrar lite om våran elförbrukning, den ligger på allt mellan 2-30kwh/månad.


Varje måna vartannan månad eller kvartal kommer det en elräkning till svenska hushåll. Vi ligger på ca 2500-35kwh i hela elräkningen per månad mellan . Går normalt åt ca 20-25kbm ved/år i våran villa. Under 12per månad för el och gas kombinerat. Avgiften till bostadsrättsföreningen är 9kr per månad och angiven driftskostnad är ca 0kr.


En liknande uppställning skulle då se ut . För en eluppvärmd villa blir kostnaden cirka 600-7kronor högre i januari jämfört med förra årets januarimåna säger elrådgivaren Magnus Askaner.

Kommentarer

Populära inlägg