Rengöringsmedel smådelstvätt

Santech AL är ett lågskummande alkaliskt rengöringsmedel. Används för rengöring och avfettning av bl a aluminiumytor. Starkt alkaliskt rengöringsmedel för avfettning och grovrengöring av metaller, plast, gummi,.


Mycket effektivt för rengöring av motordelar m m i smådelstvättar . STARTA Smådelstvätt är ett luktfritt rengöringsmedel baserat på iso-paraffiner som löser olja, fett och andra föroreningar effektivt. Med elektrisk pump 230V och tillhörande tvättborste. Lämplig för snabb avfettning/rengöring av mindre maskin- och .

STARTA Smådelstvätt är ett avfettnings- och rengöringsmedel avsett för rengöring av motor- och maskindelar etc. Inom många industritillämpningar används smådelstvätt för rengöring och avfettning av arbetsstycken eller för . Hej, Håller på och bygger mig en smådelstvätt. Skall användas till rengöring av motordelar, motorsågar . Smådelstvätt är också värt, men det kan vara lite overkill.


Luktfritt avfettningsmedel som används för rengöring av motor- och maskindelar i verkstadstvättar och smådelstvättar, exempelvis smådelstvätten 619-625.

Smådelstvätt på stativ med hylla för rengöring av diverse maskindelar. Praktiskt flyttbart tvättråg och separat borste som kan monteras på . Rätt smådelstvätt kan ha en stor inverkan på ert företag; pålitlighet, miljövänlighet och. Sen blir det något fosforsyre-baserat rengöringsmedel för att ta rosten, om det finns nån) Edit: hitta ett medel på ÖB igår CITEK sanitärt . Anledningen att jag fastnat för dessa smådelstvättar är nog mest att jag har. Kärcher PC 1smådelstvätt är en miljövänlig verkstadstvätt utan skadliga avfettnings och rengöringsmedel. Hela systemet i tvätten bygger på ett slutet . Praktisk verkstadstvätt för rengöring och avfettning av t. Vår minsta maskin är lämplig för service-, reparations- och bilverkstäder.


Smådelstvätt 1Trutest - Aromatfritt kallavfettningsmedel. Bild Smådelstvätt liter för rengöring av maskin och motordelar. Pump för cirkulation av rengöringsvätska.

Kommentarer

Populära inlägg