Återvinning laholm

Ahla ligger cirka tre km öster om Laholm utmed vägen till Skogaby. I Laholms kommun har vi hos de flesta hushållen enbart hämtning av brännbart hushållsavfall, avfallet hämtas av kommunens entreprenör SUEZ (Sita). Annat avfall ska lämnas på återvinningscentralen i Ahla, som ligger cirka tre km öster om Laholm utmed vägen mellan Laholm och Skogaby (nr på kartan).

I Laholms kommun anlitas för närvarande SUEZ (Sita) för hämtning av hushållsavfall. Tillgång till Ahla återvinningscentral som är öppen sex dagar i veckan. Ansökan om undantag sophämtning (doc 1kB, nytt fönster); Ansökan om tömning av slamavskiljare vid vartannat ordinarie . Här hittar du öppettider, karta, vägbeskrivning samt annan information till Återvinningsstation, Laholm.

To connect with Laholms kommun, join Facebook today. Nu är det nya öppettider på Ahla återvinningscentral. Här kan du lämna det mesta från ditt hushåll utom hushållssopor. Har ni uppgraderat datorerna på företaget och behöver någon som kan hämta och återvinna er elektronik?


SUEZ Laholm erbjuder företag en rad tjänster inom återvinning. Vi hämtar de flesta återvinningsmaterial i kärl, bur eller bal. Vi hämtar grovavfall från fastigheter och verksamheter.


Vill du som fastighetsägare eller förening bli av med mindre mängder grovavfall kontinuerligt?

Företagsinformation för återvinning i Laholm med adresser, telefonnummer, öppettider, årsredovisningar, nyckeltal och befattningshavare. Om företaget LAHOLMS KOMMUN, AHLA ÅTERVINNINGSCENTRAL i Laholm. Här kan du läsa om och skriva rekommendationer på återvinning i Laholm. Vi hjälper dig hitta bästa företaget för ditt ändamål. Resultat för Återvinning i Laholm ; kundrecensioner, priser, kontaktuppgifter, och öppettider för företag från Laholm med Återvinning nyckelord.


Att vara på en återvinningscentral vid stängningsdags kan bli mer spännande än man tror. Miljön är utgångspunkten i hela vår verksamhet. Den bygger på ett stort miljömedvetande och ett engagerat miljötänkande. Solidaritet och återvinning står det i rött tryck på deras svarta tröjor.


Kommunen föreslår en återvinningscentral i Förslöv. KLICKA HÄR för att följa Lokaltidningen Båstad Laholm på .

Kommentarer

Populära inlägg