Okq8 kort kundtjänst

Du kommer snabbast i kontakt med oss genom att ringa 020-helgfria . Frågor om kontoutdrag OKQVISA OKQBetalkort OKQKreditkort OK Medlemskort Allmänna kortfrågor. Kundservice › Ring ossCachadSkicka e-post till oss.

Här kan du skicka ett meddelande till oss. Våra förmånliga kort och lån gör det möjligt för dig att resa. Om du förlorar ditt OKQ8-kort ska du spärra det omedelbart.


Funderingar eller frågor kring försäkringen?

Med OKQVISA får du ett kort som alltid ger tillbaka. Du får bonus, återbäring, sparränta, flexibel betalning och en årsavgift på kronor. Just nu florerar bluffmail om spärrade OKQ8-kort. Vi har upptäckt avvikande aktivitet på ditt OKQ8-kreditkort.


Kundservice når du helgfria vardagar mellan 08. Här hittar du kontaktuppgifter till samtliga föreningar, pressansvarig samt OKQkundservice. För att läsa mer om kortet – gå till OKQ8:s hemsida här.


Ring till kundtjänst och be att få e-fakturan på hela beloppet så är problemet löst! Det handlar om våra kundkort och bonuscheckar. Ett traditionellt medlemskort på bensinbolaget OKQger till exempel procent på allt du köper på bensinstationen.


Prenumerationsärenden och e-post till kundservice. Har du skyddade personuppgifter är du välkommen att ringa kundtjänst på. OKQ8-kort har prefix som inte fungerar i våra kortterminaler, om ditt kort har . Då kanske du är en av våra nya kundservice-agenter på OKQKundservice i. Enkel liten applikation för att kolla saldot och se dina senaste transaktioner i OKQ8s bank. Idag har jag och min fru varit i kontakt med okq8:s kundtjänst angående ett nytt visa-kort (det gamla är trasigt) som jag beställt för tio dagar sedan. OKQKundtjänst eller OKQringer enligt våra besökare.


Ringde för att bekräfta ett större internetköp med OKQVisa-kort. Du som tidigare har haft OKQBilförsäkring har fått – eller kommer snart få – ett nytt försäkringserbjudande från oss i Folksam. OKQBank varnar för ett falskt mejl som cirkulerar som ser ut att komma.

Kommentarer

Populära inlägg