Solcellslampa ikea

Här hittar du utebelysning, trädgårdsbelysning och solcellslampor. Lys upp din trädgård eller balking och skapa mysig stämning när solen har gått ner. Bilder på solcellslampa ikeaRapportera bilderTack för dina kommentarer.

Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden. Med start den första juni skänker IKEA en solcellslampa till UNICEF för varje SUNNAN solcellslampa lampa som säljs i IKEA varuhusen.

Belysning gör ditt hem till ett ställe där du kan göra det du tycker om. Här hittar du lampor som passar oavsett om ska laga mat eller mysa i soffan. När en SUNNAN lampa säljs i ett IKEA varuhus doneras en likadan lampa till Unicef som ger den till barn i Indien och Pakistan. Oavsett om det gäller belysning inne eller ute så har du genom ditt val av lampor stora möjligheter att påverka . Förläng sommarkvällarna med ljus från solcellslampor! Ikea satsade stort på lamporna i deras vårnyheter som du kan kolla in här.


Solcellslamporna SOLVINDEN passar perfekt i äppelträdet, i rabatten, på balkongen eller verandan. I år finns de i fler tappningar och färger. Med IKEAs solcellslampor Solig kan man belysa hela verandan, balkongen uteplatsen utan att behöva slösa el eller snubbla runt bland en massa elsladdar.

En specialdesignad solcellslampa ska göra det möjligt för barn i utvecklingsländer att läsa och skriva även på kvällstid. Solcellslampor kan förändra din utemiljö när kvällsmörkret kommer. Både fjärilsslingan och de stavliknande pollarna (från Jula och Ikea) . Lys upp din trädgård eller balking och skapa mysig . För varje lampa som säljs skänker IKEA en lampa till UNICEF. IKEAs vision är att skapa en bättre vardag för de många människorna. Affärsidén är att erbjuda ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga . Ikea var tills för några år sedan symbolen för slit-och-släng.


Nu har företaget ett imponerande miljö- och hållbarhetsarbete, med solcellsdrivna . Köpte idag två st solcellsdrivna LED lampor Sunnan a 1kr st som faktiskt ger bra ljus (i 3-timmar) ur de inbyggda 12mAh NiMh . UNICEFs samarbetspartner IKEA har tagit fram en extra kraftfull och tålig solcellslampa för utvecklingsländer.

Kommentarer

Populära inlägg