Elverket sundbyberg

Invid det charmiga gamla elverket från 19på Hamngatan i Sundbyberg bygger Abacus 1bostadsrätter. Elverket består av 1moderna lägenheter med god standar. Sundbybergs klassiska industriarkitektur men med .

Vår inredningsbroschyr för Elverket ger mer information om vad som ingår i vår . Borttagen lägenhet på Elverket, rum, m². Hamngatan 22A (Våning 4) - Bostadsrättslägenhet till salu i Sundbyberg. Välkommen till Elverket II, ett nytt projekt i Sundbyberg!

Planområdet är beläget i stadsdelen Lilla Alby i Sundbyberg och omfattar. Tvättstugan, Elverket, del av fastigheten Sundbyberg 2:samt . Sammanfattning av detaljplanens innehåll. Planen medger cirka 1nya lägenheter, stycken i gamla Elverket och resten nyproducerade. Elverket - aggregat, axelkopplingar, batterier, bensinelverk, cummins, dieselelverk, elmotorer, elverk, frekvensomriktare - företag, adresser, telefonnummer. Invid det charmiga gamla elverket på Hamngatan i Sundbyberg bygger Abacus 1bostadsrätter och en förskola.


Elverket erbjuder moderna lägenheter med . Brf Elverket II uppförs på totalentreprenad av AB Abacus Bostad och kommer att bestå av. Prisnivån i föreningen är högre än medelvärdet i Sundbyberg .

Elverket i Sundbyberg Preliminär byggstart: 20Invid elverket på Hamngatan i Sundbyberg planerar Abacus att bygga ca 1bostadsrätter och ett 20-tal. Ska du köpa eller sälja bostadsrätt eller villa i Solna eller Sundbyberg. Bredvid det gamla elverket på Hamngatan i Sundbyberg bygger Abacus 1bostadsrätter med tidlös design och industriell krydda.


Här hittar ni bokslut och kreditinformation över ELVERKET - SAMFÄLLIGHETSFÖRENING samt adresser till befattningshavare till företag på HAMNGATAN . Bostadsrättsföreningen Elverket II är en äkta förening som registrerades 2015. BRF Elverket II har fått betyget B för år 2015. Nybyggnad av flerbostadshus som uppgår till byggnader i Sundbyberg med 1lägenheter på våningar.


Själva byggnationen startade mars 20med en . AB ritade de nya bostadshusen kring det charmiga före detta elverket på Hamngatan i Sundbyberg. Bredvid det gamla elverket på Hamngatan i Sundbyberg bygger Abacus 1bostadsrätter med ”tidlös design och industriell krydda”.

Kommentarer

Populära inlägg