Confex motivationsdagen

Arbetsvardagen kan tidvis vara krävande, därför är det viktigt att sätta av tid till både teambuilding och personlig utveckling. Denna sida fungerar inte i din webbläsare. För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din .

Välkommen till en dag fylld av energi, inspiration och arbetsglädje. Här får du lyssna till och inspireras av några av Sveriges bästa föreläsare. Confex Motivationsdagen på Cirkus, Stockholm. På Motivationsdagen samlas några av Sveriges bästa föreläsare för en oförglömlig dag fylld av kunskap, motivation och .

Tillsammans med Confex har vi varit med och tagit fram höstens program till eventen ”Kvinnor i tiden” och ”Motivationsdagen”. Björn på Motivationsdagen tidigare kanske istället känner igen honom från årets TV4-succé. Två av de större eventen Kvinnor i tiden samt Motivationsdagen har talare som Robert Gustafsson, Sarah Dawn Finer, Lasse Kronér, Petra .

I tisdags var jag iväg på motivationsdagen 201 anordnad av Confex på Clarion Post Hotel i Göteborg. Här har vi samlat några av Sveriges bästa föreläsare, som tillsammans kommer att ge dig en oförglömlig dag fyl. Idag är vi på motivationsdagen i Göteborg som anordnas av confex. En hel dag full av inspirerande och underbara föreläsare av blandad kompott med både . Kan du inte gå de datum som Confex tillhandahåller?


Lars Sander Matjeka, der er direktør for Confex Danmark, som netop står bag sådan en motivationsdag i Aarhus til marts. Ta med kollegorna på Motivationsdagen och lyssna på. Confex IHT samt kundansvarig säljare med ansvar . Tag motivationsdagen Instagram #motivationsdagen videos with 2for online. Motivationsdagen på Rival #motivationsdagen #confex #nordicwellness. DownloaComment,Like motivationsdagen Photos and Videos Shared by.


Instagramda Paylaşılan Güncel akademibokhandelnfrölundalilla Fotoğraflarını Listele. Discover images about #akademibokhandelnfrölundalilla. Check latest medias tagged with akademibokhandelnfrölundalilla from real instagram users and .

Kommentarer

Populära inlägg