Självplock hallon stockholm

På självplock har vi jordgubbar , svarta vinbär och hallon vartefter de mognar. Vi är ett litet nyetablerat familjeföretag som odlar ekologiska hallon (KRAV).

Ekologiska grönsaker, rotfrukter och potatis samt självplock av tomater. Förutom självplock av jordgubbar, hallon och saskatoons kan du också köpa. Södermanland pefrekt att besöka när man åker nedåt från t ex Stockholm.

Här finns bl a självplock, hängmattor, musikevenemang och loppis. För att hallonen ska hinna mogna har vi öppet för självplock två dagar i veckan då alla är välkomna att komma och plocka! Vi tackar våra kunder för det gångna året och . Alla får vara med och plocka och äta efter . All självplockning och Gårdsbutiken är nu stängd för säsongen. Vi hade hoppats kunna fortsätta lite längre med självplockningen av hallon.


Här är ett urval av svenska gårdar med självplockning och jordgubbsförsäljning i gårdsbutik. Odlar hallon, blåbär, krusbär, röda och svarta vinbär, björnbär. Sedan 19har det på gården bedrivits försäljning och självplock av jordgubbar, majs, potatis, vinbär, hallon och ärtor.

På Hallongården är det nu framdukat våffelbuffé tisdag till söndag. Varför inte njuta av våfflor samtidigt som ni hittar smakrika julklappar i vår Gårdsbutik. Jordgubbar på självplock i Stockholms län. Välkommen ut till Orkesta-Lundby för att själv plocka och njuta av solmogna och söta jordgubbar. Vätö Självplock, Vätö, Stockholms Län, Sweden.


Här kan du plocka färska jordgubbar, hallon och vinbär. Stockholmsområdet man kan plocka jordgubbar själv? Det verkar som att de flesta sådana ställen har dött ut, jag har . Färingsö alldeles utanför Stockholm är Sveriges minsta fabrik.


På självplock har vi jordgubbar, svarta vinbär och hallon vartefter de mognar. Vårt fält ligger centralt mellan Upplands Väsby och Rotebro vid E4:an norr om Stockholm. Vi har förstått att många kunder anländer via E4:an, varför vi ger en beskrivning från den närmaste . Jordgubbar och hallon direkt från egen odling.


Däremot finns massor av gott i vår butik. Ibland erbjuder vi möjlighet att självplocka ett o annat. Gårdsbutik, Annas Café och Äppelblommans musteri.


Självplock av ekologiska jordgubbar efter midsommar. På gården odlar vi hallon, sparris, blåbär och andra svenska bär. På fälten är det självplockning av jordgubbar, sockermajs, eterneller och flera grönsaker.


Hallonlandet/Blomsterbönan har självplock av diverse grönsaker. Gunnel Mellqvist från Stockholm (till vänster) plockade i går 4-liter hallon. Rådet de fick var att absolut inte börja med självplock. Hallonodling på Källstorp omfattar 4–hektar inklusive kundparkering. Naturreservat Mälardalen Stockholms skärgård.


Grönsaker och självplock av jordgubbar, vinbär och hallon. Rolig aktivitet för barnen (och vuxna) är självplock av jordgubbar och potatis. Inte minst för att de får se var och hur jordgubbar och potatis växer . Självplock - blommor, buskar, rosor, perenner, trä fruktträ blommor och växter, växter,. Företaget finns i Stockholm, men välkomnar kunder från Haninge. Här är några av Sveriges bästa ställen där det är självplock av jordgubbar.


Här kan du plocka: Jordgubbar hallon. Bästa aktiviteterna och mysigaste sakerna att göra i Stockholm i jul .

Kommentarer

Populära inlägg