Iponly stadsnät

Internetoperatör som främst riktar sig till leverantörer av informationstjänster på Internet. Har fått brev hem nu att Uppsala Stadsnät planerar att gräva fiber i mitt område nästa år och tänkte kolla här hur ni som har dem som . Så IP-only håller på att koppla in fiber i byn jag bor i just nu , Och det är.

IP-Only med tanke på hur stort nät de har, samt hur många stadsnät . Startskottet har gått i kommunerna som nyligen sålde sitt stadsnät till privata IP Only. På fyra år ska lika mycket fiber dras som Jämtkraft hann på . Det var IP Only som gick segrande ur striden med Telia och jag är.

Samma farhågor dök upp när IP Only byggde stadsnätet i Uppsala. Som en del av denna satsning förvärvar IP-Only fiberinfrastrukturen på Ekerö genom uppköp av Ekerö Stadsnät från Stockrose AB. IP-Only Hylte bygger neutrala, öppna fibernät och erbjuder tjänster som kommunikationsoperatö. IP-Only Hylte ingår som ett av flera regionala nät i IP-Onlygruppen.


IP-Only, med huvudkontor i Uppsala, äger och driver ett nordiskt fiberstamnät och ett växande . Utökad fibersatsning med omritade kartor! Grums stadsnät är nu i full gång med sin utrullning i Grums och planerar att bygga till . IP-Only etablerar Vingåker Stadsnät som resultat av att Vingåkers kommun och IP-Only under onsdagen tecknade ett avtal om en bred utbyggnad av . Härryda kommun skrev ett avtal med IP Only i januari.

Före sommaren började Härryda stadsnät (som ägs av IP Only) med grävande för fiber i . AC trådlöst (dualband), 4x LAN portar, WAN-port, UPnP, DoS-skydd. IP-Only Networks AB,556597-61- På allabolag. IP-Only har ambitionen att investera miljarder kronor i Sverige på fiberutbyggnaden fram till 2020. Vi vill att det ska bli tydligt vem som står bakom de olika . Bredbandsson levererar internet och telefoni i hela IP-Onlys nät.


IP-Only äger, driver och utvecklar ett växande antal öppna stadsnät runt om i Sverige. Kommunens bredbandsstrategi hittar du här! IP-Only har en hemsida där du kan läsa allt om deras stadsnät och erbjudande, den finns här.

Kommentarer

Populära inlägg