Lämna tom gasoltub

Någon som vet var i skåne man kan returnera en tom gasolflaska och få. Orkar du inte bry dig så kan du lämna den till en återförsäljare utan . Gasoltuber får inte lämnas på de miljöstationer som finns runt om i Sverige.

Erfarenhet säger att många människor bär på mytbild om att tomma . Erbjudandet gäller gång/kund t o m 26/och kan inte kombineras med . Känns ju sådär att ställa sig och tömma ut ca 40-kg gasol rakt ut i. Dock är det väl kanske vettigare att försöka lämna det till någon form av .

Behöver du gasol till husvagnen, eller kolsyra till din kolsyremaskin? Hos oss kan du köpa gasol och kolsyra från AGA. På jobbet slog en kollega till mig in en spik i en (nästan) tom behållare. Använda gasolflaskor räknas som miljöfarligt avfall och ska lämnas . CachadLiknandeGasol är ett gasformigt bränsle som ska hanteras med viss försiktighet.


Det är vad behållaren väger tom och denna vikt kan variera mellan behållare av . Jag har en tom Pav stål som jag inte behöver. Kan man lämna in den någonstans i Stockholmstrakten och få pengarna tillbaka? Nån som vet vart man kan lämna in en AGA flaska och få pant för den?

De flesta verkar bara ha påfyllning/byta ut mot ny. Gasol är en gas men vid komprimering övergår den till vätska. Om så är fallet skall den lämnas till service.


Du tror att flaskan är tom, och kanske byter en halvfull flaska.

Kommentarer

Populära inlägg