Malungs elnät fiber

Vi vill vara din lokala fiberleverantör och nu är vi på G! Malung-Sälens fibernät värnar om vår bygd. Vi vill därför bemöta våra konkurrenter och har erbjudit fiber .

Vi skriver ett avtal för att du skall få fiber till din fastighet. Startdatum Meddelande om start för grävning och installation kommer . Med fiberanslutning kan du sänka dina kostnader för TV abonnemang, datakommunikation. Flytta abonnemangen till fiber succesivt när bindningstiden går ut.

Trygg och säker elförsörjning i Malung-Sälen. Du kan även välja själv vilken version av sidan du vill se. Läs mer om våra områden som får fiber 2017! Malung-Sälens fibernät tar fullt ansvar hela vägen.


Vi erbjuder dig fiber från din lokala leverantör på orten, vi känner bygden väl. Om du inte fått din fiber installerad och vill se utbudet klicka på den tjänst du är intresserad av i de blå rutorna eller klicka på någon av nedanstående länkar:.

Dessa områden har fått kampanj för fiber 20och fler kommer inom kort. Malungs Elnät är det lokala alternativet bland fiberleverantörer av snabbt bredband i kommunen. Vi har idag cirka mil fiberkabel i Malung-Sälens kommun .

Kommentarer

Populära inlägg