Ballonger siffror

Ange ett årtal eller något annat tal som ni vill uppmärksamma. Alla nedanstående ballongsiffror lagerförs i storleken . En folieballong som skimrar i silver och kan kombineras till många årtal.

På nyårsfesten visar heliumballongerna det kommande året, till födelsedagen åldern på . De här siffrorna sätter “ball” i ballong! De är ett absolut måste om du vill pumpa upp stämningen på en födelsedagsfest, jubileum eller nyårsafton. Färgglada ballonger med siffror blir en lyckad dekoration på alla typer av kalas och festligheter.

Hos Kalaskungen kan du köpa ballonger formade som siffror till kalaset eller festen. Glöm inte att du endast kan blåsa upp ballongerna med h. En uppblåsbar siffra i finaste silver som du kan använda til. Piffa till festen med en rolig siffer- eller bokstavsballong i olika färger och mönster. Färg: Silver (Silver) Antal: st Storlek: cm (34) Typ: SifferballongerFyllning: helium Flygtid ballong med heliu3-dagar Lyftkraft: 5-gram Snöre: .

Folieballonger fyllda med helium är ännu roligare. Det som passar allra bäst på en födelsedagsfest är ballonger med siffror. De här fina siffrorna finns i silver och gul hela cm höga! Twisting - är förmågan att skapa olika former av ballonger. Vrida är en av de mest intressanta och spännande aktiviteter för både vuxna och barn.


Nästa alla tycker om ballonger och det är nästan alltid roligt med ballonger, förutom när de går sönder så klart. Folieballonger fyllda med helium är om möjligt . Figur ballonger folie till fest och kalas siffror och bokstäver. Ballonger Happy 1st Birthday, Ballonger Happy 2nd Birthday, Ballonger Happy 3rd Birthday, Ballonger Happy 4th Birthday, Ballonger Happy 5th Birthday, . Våra Temaballonger med siffror och text är super underhållande.


Ballongerna finns som hjärtballonger, genomskinliga ballonger, ballonger med motiv, mm.

Kommentarer

Populära inlägg