Bästa pelletspannan 2014

Ett nytt test av pelletspannor visar att den effektivaste pannan kan minska. Energimyndigheten har testat elva pelletspannor, vilket är det mest omfattande testet i Sverige. Verkningsgraden varierar från som bäst och procent för ETA PU-1 och Baxi TPK/LOKI.

Ett nytt test av pelletspannor visar att den effektivaste pannan kan minska dina pelletsinköp. Pannornas effektivitet, verkningsgra varierar från som bäst procent till lägst procent. Energimyndigheten har genomfört ett stort test av pelletspannor.


Testet visar att Baxi pelletspanna TPK är en av Sveriges effektivaste.

Genom att välja en effektiv pelletspanna kan du minska dina pelletsinköp markant. Bäst i test när det gäller verkningsgrad var ETA PU-(procent) tätt följd av Baxi TPK/LOKI som hade en . Det är stora skillnader i både utsläpp, pris och energieffektivitet bland olika pelletspannor. Det visar ett nytt stort test som Energimyndigheten . Har pelletspannan en verkningsgrad på procent innebär det att procent av pelletsen till pannan blir värme i husets radiatorer eller golvvärme.


Står just i begrepp att installera pellets i villan. Valet står mellan Ariterm Biomatic +2 Janfire Integral och Effecta Komplett. Pelletspanna till golvvärmeinläggnov 2016220L Pelletspanna ihop med tank och solfångarinläggmaj 2015Söker en pelletspanna ca 40-50kw - Sida 2inläggapr 2014Uppvärmningskostnad med pellets/el?


PELLETS - Eldning, Brännare, Pannor, AllmäntCachadLiknandeinlägg - ‎författareInlägg av frosten tis jun, 2022:09.

Köpt hus med pelletspanna (CTC 12Family + Viking B16). Din oljepanna är högeffektiv med lika bra verkningsgrad som den bästa pelletspanna och brännaren har utmärkta .

Kommentarer

Populära inlägg