Självplock hallon ekerö

Här finns bl a självplock, hängmattor, musikevenemang och loppis. Rosenhills Trädgård Café och Musteri - Ekerö. Alla får vara med och plocka och äta efter .

På självplock har vi jordgubbar , svarta vinbär och hallon vartefter de mognar. Ekologiska grönsaker, rotfrukter och potatis samt självplock av tomater. Vi tackar våra kunder för det gångna året och önskar dom välkomna åter 2017.


Mat, kultur och natur på Ekerö med omnejd.

Det mesta från närodlade äpplen men också rabarber, hallon, jordgubbar, blåbär, lingon som blir till. Självplock och gårdsbutik med frukt, bär och grönsaker. Grönsaker och självplock av jordgubbar, vinbär och hallon.


Varmt välkomna till Gripenbergs gårdsbutik! Vi har egenodlade produkter efter säsong bl. Handelsträdgård med ett stort urval av säsongens växter och självplock. Trivsamt café med hemlagad mat, hembakat fikabröd.


Självplock på Ekerö - numret har upphört. Antuna självplock i Upplands väsby har enligt den information jag kan få fram på internet .

Välkommen ut till Orkesta-Lundby för att själv plocka och njuta av solmogna och söta jordgubbar. Jordgubbarna odlas på gammalt vis på friland utan kemikalier. Sparris, potatis, hallon, jordärtskockor, grönsaker, oljor, sylt och saft av olika slag. Rosenhills trädgård och musteri, EkeröSjälvplock och gårdsbutik med frukt, bär och. För att hallonen ska hinna mogna har vi öppet för självplock två dagar i veckan då alla är välkomna att komma och plocka!


Denna anrika mälarögård från 1800-talet med egen brygga på Ekerö, Stockholm. Gällande hallonodlingen så är det numera tyvärr slut med självplock. Bärodlare - jordgubbar, bärförsäljning, självplock, hallon, jordgubbsförsäljning, bärodlare, bärplockning, jordgubbsodling - företag, adresser, telefonnummer. Bärförsäljning - jordgubbar, bärförsäljning, självplock, hallon, jordgubbsförsäljning, potatis, bärodlare, bärplockning, jordgubbsodling - företag, adresser, . Här finns Självplock, Gårdsbutik, samt Konst och Hantverk. På självplock har vi jordgubbar, svarta vinbär och hallon vartefter de mognar.


SLUT FÖR I ÅR Årets skörd är nu avslutad. Vi vill tacka alla kunder för ett trevligt år och hoppas på återseende igen under 2017.

Kommentarer

Populära inlägg