Nordichallen hundutställning

Internationell hundutställning 15-oktober 2016. Utställningen har varit och nedan kan du läsa. Internationell hundutställning 10-oktober 2015. Välkommen till Västernorrlands Kennelklubb! Vi håller kurser, arrangerar utställningar och anordnar massor av andra aktiviteter för dig och din hund.


Mitt-Norden-utställningen-Västernorrlands-K.

CachadMitt Norden utställningen - Västernorrlands Kennelklubb. Internationell hundutställning i Nordichallen, Sundsvall. Internationell hundutställning i Nordichallen lockade tusentals hundar. Yorkshireterriern Gazzo får sitt långa hår upprullat i papiljotter efter att . Nu till helgen 10-Oktober finns jag på Nordichallen, Sundsvall för att träffa er alla hundintresserade.


Annika och Erica Jonsson knep en andraplats i bästa avelsgrupp för sin Basenjifamilj. Elina och jag for med hundar och packning ner till hundutställning. Nordichallen låg just norr om city så vi slapp åka in i stan och snurra runt. Vi ska ha nyinvigning den första oktober och sedan drar det igång med evenemang under hösten. Det blir hundutställning och Gladiatorerna, . I helgen arrangerar Kennelklubben i Västernorrland en hundutställning i Nordichallen i Sundsvall.


Det är en av Norrlands största utställningar . Internationell hundutställning 15-oktober 2016. Internationell hundutställning 10-oktober 2015. Starten för Uppfödarutbildningen i Sundsvall . Klubben har åtagit sig att utföra en kortare arbetsinsats åt Västernorrlands Kennelklubb i Nordichallen helgen 10-oktober.


Hundutställning i Nordichallen Fler bilder på vår fb. Image on instagram about #hundutställning. Idag var Lexie på sin första #utställning #hundutställning #excellent #excellent_dogs.


Välkommen till Sundsvall och den Internationell hundutställning inomhus i Nordichallen Gärdehov med möjligetaen att tävla om b. I helgen var det hundutställning i Nordichallen Sundsvall. En domare från Canada dömde beagle och av stycken anmälda beaglar så var . Dagen efter ställde vi i nordichallen och spenderade dagen med Malin, Eva, Patricia, Åsa och Elisabet och hade himla trevligt. Lördag, oktober 201 Nordichallen, Sundsvall. Välkommen till Sundsvall och den Internationell hundutställning inomhus i Nordichallen, . Search on Instagram, Best Instagram online web viewer. Bokade nätter inför SKK utställning i Nordic hallen so ligger på andra sidan vägen.


Hundvänligt hotell me hjälpsam personal och trevliga . Tubaist i världsklass – Nordiska kammarorkestern. Maja Sylgren, Finland: borzoi, cirneco dell' etna, irländsk varghun podenco canario, podenco ibicenco, podengo . Var på en hundutställning och kollade med mamma på Nordic Hallen i Sundsvall :) Vi Var på en hundutställning och kollade med mamma på .

Kommentarer

Populära inlägg