Oljeplattform norge olycka

Kielland var en norsk oljeplattform stationerad i Ekofiskfältet i Nordsjön, som under en. Vid olyckan räddades människor medan 1omkom. En helikopter på väg från en oljeplattform har störtat utanför Bergen i.

Tidigare olyckor på oljeplattformar: 1979: personer. Bostadsplattformen Alexander Kielland utanför Norge kapsejsar. Norges oljeindustri drabbades förra året av ovanligt många allvarliga. Dagen före nyårsafton slog en väldig våg in över en oljeplattform i .

En död och två skadade på oljeplattform efter storm på Nordsjön. Olyckan inträffade på en kinesisk plattform på oljefältet Troll som drivs av . När olyckan inträffade var det minusgrader och fem meter höga vågor. Nyårsstormen i Norge fortsätter även i dag att orsaka stora problem, och.


Förutom dödsolyckan i Nordsjön har vindbyar på drygt meter per . Den maj i år gick larmet på den stora oljeplattformen Statfjord A. Hela plattformen fylldes med gas och den var bara en gnista från att flyga i . Efter olyckan: Norge förbjuder helikoptermodell.

En helikopter störtade, på väg från en oljeplattform, utanför Bergen och alla ombord . Här finns bloggar, artiklar, forum och väldigt mycket information!

Kommentarer

Populära inlägg