Umeå energi strömavbrott

Har du uppmärksammat ett avbrott i vår leverans? Här kan du se planerade och pågående avbrott samt när de beräknas vara åtgärdade. I Umeå har vi ett av Sveriges bästa elnät och vi på Umeå Energi gör vårt yttersta för att minimera risken för strömavbrott, men ibland händer det ändå att .

Vid strömavbrott: Skadeståndsersättning Avbrottsersättning . Detta ska inte förväxlas med skadeståndsersättning som privatpersoner kan få om du lidit skada som följd av ett strömavbrott. Umeå Energi är ditt eget energibolag med elavtal fjärrvärme bredband. Större strömavbrott juli på grund av åsknedslag.

Natten mot onsdag den juli 20drabbades Umeå Energis kunder av ett större strömavbrott. Elva minuter före klockan så gick strömmen i stora delar av Umeå. Strax före 21-tiden uppgav Umeå Energi att strömmen är tillbaka för de . Ett större strömavbrott har drabbat Umeå Energi-kunder strax norr om Umeå. Umeå Energi rapporterar om ett pågående strömavbrott i Umeå. Avbrottet rör boende Väst på stan i Umeå – bland annat är Grubbe, Sandåkern . Publicerad april 20(uppdaterad april 2015).


Omkring 3elkunder i Umeå med omnejd är strömlösa.

Umeå Ett större strömavbrott har drabbat Umeå Energi-kunder strax norr om… 00. Umeå Umeå Energi rapporterade om ett strömavbrott på dragonenområdet i . Umeå Energi uppger att man för närvarande har leveransstörning på fjärrvärmen. Fjärrvärmeanläggningarna stannade vid strömavbrottet tidigare i eftermiddag.


Umeå Energi flaggar för att en avstängning av fjärrvärmen kommer beröra kunder…. Hela Tavelsjö ByaNät låg nere i flera timmar under måndagen. Orsaken var först strömavbrott hos Umeå Energi osakat av avgrävd strömkabel. Avbrottet orsakades av ett åsknedslag i Vattenfalls . Vi har flyttat från Holmsund till Holmsjön. Vi har bott här ca månader och haft 3-strömavbrott.


Umeå Energi hade problem med elnätet i Umeå. Under onsdagskvällen pågick ett strömavbrott som drabbat västra delarna av stan. Här hittar du länkar till driftinformation från leverantörer av el och energi. Avbrottet rör boende Väst på stan i Umeå .

Kommentarer

Populära inlägg