Ska pojkar sitta och kissa

Du gör inte bara din partner glad om du sitter ned och kissar. Forskning visar att du även minskar risken för att drabbas av en rad sjukdomar! Frågan är alltså om man skall stå, huka eller sitta? Vanligen låter man försökspersonerna miktera i två eller tre av . För en del män kan det tvärtom vara en fördel att sitta och kissa. För de riktigt dåliga siktarna, som nödvändigtvis ska stå, borde man införa ett . Dock är det en fördel för många män att sitta ner när dom kissar.


Dels kommer urinen oftast dit den skall utan spill bredvid. Men när han nu börjat förskolan igen,så säger fröknarna att de flesta pojkarna där sitter ner o kissar, man gör ju såklart hur man vill! Varför lär ni inte era pojkar att SITTA NER och kissa. Liknandejuni 20- Nu ska det bli slut på slabbiga toalettgolv. Vänsterpartiet vill införa en regel inom landstinget att man bara får sitta och kissa på de flesta . Eller är det bara något som tjejer hittar på för att det inte ska stänka utanför på toan?


Barnläkare Fredrik Cederblad: Att sitta ned när man kissar och gärna att sjunka ned något i sitsen är det effektivaste sättet. Jag har två pojkar, och de har båda lärt sig att man sitter ner och kissar. Det finns dom som säger att man t o m kan undvika prostatacancer om man sitter ner och kissar. Till syvende och sist tjänar alla i slutändan på att sitta och kissa, nöden har som.


Manlig fåfänga gör att många pojkar/män promt ska stå.

Kommentarer

Populära inlägg