Världens största oljeplattform

En oljeplattform som varje dag ska ta upp 20fat olja ur. Fältet är Nordsjöns största gasfält och det elfte största gasfältet i världen. Troll B är en flytande oljeplattform som varit i drift sedan 1995.

Här kommer en videoinspelning där jag tittar på Berkut, som är världens största olje rigg och utvinner olja i Arktis som är ett väldigt spännande . De nya siffrorna visar att läckan är världens största oavsiktliga oljeutsläpp. Lönerna för att jobba på oljeplattform i Norge är bland de högsta i världen inom oljeindustrin. Det är kanske inte så konstigt med tanke på att oljan gjort Norge till .

Dockwise Vanguar världens största halvt nedsänkbara tunga transportfartyg (HTV), med en lastkapacitet på hela 110. Gas- och oljeplattformen Troll-A på det norska Trollfältet är en av världens största byggnadskonstruktioner och den största mänskliga . Jättekonstruktioner: Världens största oljeplattform. Vi får se när ingenjörerna ger sig i kast med projektet att bygga . Med ovädret Emily på ingång hotar nu återigen BP:s mångmiljardflaggskepp Thunder Horse, en av världens största oljeplattformar, att välta.

Man följer en av världens största oljeplattformar på en över 6000km lång resa till Svarta havet. För att komma dit måste den passera under broar och det går . Så sitter de på den här oljeplattformen mitt ute i havet och styr borrningen på flera. Thunder Horse i Mexikanska golfen, världens största oljeplattform, som han . Bolaget planerar att ta bort en av fyra oljeplattformar placerade i. Statfjord A pumpar upp olja från oljekällan Statfjord som är en av världens största oljefält till havs. Statfjord kallas ibland för kronjuvelen på norska sockeln på . I år har världens största offshore-plattform, mitt i Kaspiska havet, varit i drift. Plattformen började byggas av Josef Stalin 19och är stor som en stad med 300 . Och så resten: oljeplattformar, raffinaderier, industrier, bilar, fartyg, flygplan – tutti.


I USA har världens största kolbolagsjättar gått i konkurs. Svenska kyrkan är del av världens största nätverk, den världsvida kyrkan. I Block sköter Skanska bland annat underhållet av vissa oljeplattformar i det. På bilderna nedan syns Blue Marlin transportera en oljeplattform (med en stor radar på),.


Världens största båt Maersk Mc-Kinney Møller . Mer än 0system är nu installerade och i drift världen över, bland annat i några av världens största och mest komplexa industrianläggningar.

Kommentarer

Populära inlägg