Bensindunk 3 liter

Ute efter Bensindunk Med Snabbfäste Liter till din fyrhjuling? Stort utbud med snabba leveranser över hela Sverige hos ATV huset. Vipps reservdunk/flaska och en liters bensindunk på köpet!

Perfekt att ha med sig på mopedturen eller i bilen. VERKTYG, SKRUV,MUTTER ETC FUELFRIEND (Bensindunk). Smidig bensindunk med fäste för din ATV, Mc, båt m. Smidig storlek 220x260x120mm (liter) Med våran fuelpack slipper ni försöka spänna .

Drivmedel i fordon och reservdunk räknas inte in i detta. Dessutom får man förvara högst 0liter brandfarlig vätska klass 3 . En riktig bensindunk i plast har års garanti och kostar ca 250:- är det ens värt att kolla in. Jag har haft 20-litersdunken i 3-år utan problem. Bensindunken är i plast med flexibel pip, liter.


MC-Depån erbjuder MC Tillbehör BensinDunk mc Liter svart FUELFRIEND reservdunk för endast 205:-, och mycket mer. Reservdunkar - Bensindunkar av etenplast - Volym till liter - SS 846310. Sida av - Bensindunk med hjul - postad i MotorbåtSnack: Tjena. Besparingen motsvarar ca 2-helflaskor fin whiskey men de kanske man . Hos Rameder hittar du produkten Bensindunk Fylld volyliter till bästa pris! Titta in hos Rameder och ta del av vårt stora sortiment av Bensindunk.


Eftersom tanken är på liter så skulle jag ha lite under liter. Funderar på att skaffa en bensindunk som får plats i hjälmfacket, så att jag kan . Vår Liters bensindunk erbjuder ett innovativt sätt att tanka beroende på de tre greppens unika placering och bensinpipens.

Kommentarer

Populära inlägg