Girl it paket

Missa inte nästa klubbpaket från GIRL:IT! Klicka här och kolla in alla fina saker som kommer i brevlådan i februari. CachadLiknandeMissa inte nästa fina paket från GIRL:IT!

För nya medlemmar: Om du nyligen fått ditt stora Välkomstpaket så är det inte säkert att paketet som visas just denna . Kul tips på hur man fixar och piffar, lär dig rita och designa och ett DIY set för dig för gillar . Vi har inga köpkrav och man kan när som helst pausa sitt medlemskap (avbeställa ett paket) eller avsluta medlemskapet genom att kontakta kundservice. Avbeställning via servicetelefon: Här kan du avbeställa nästa GIRL:IT-paket dygnet .

Har du möjligen också sett det nya paketet här på hemsidan? Paketet kommer i januari till er fina medlemmar! Det söta emojiskalet har våra medlemmar just fått i YAY-paketet!

I filmen ser du superfina gruppen Dolly Style när unboxar ett GIRL:IT-paket och spanar in böcker. Kommentera nere i kommentarerna ifall du är med i Girl:It. Svara också på Ja/Nej om jag ska visa vad. Jag kommer inte låta mina tjejer vara med i girl it.


En del av er har redan hunnit få januari månads paket. Kolla in vår video för att se hur den smarta reseförpackningen funkar. To see more from GIRL:IT Sverige on Facebook, or create an account. Bakpaketet är perfekt både för dig som är duktig på att baka och för dig som . Det första föremålet för min ilska var det svenska företaget Girl:it som till unga tjejer säljer månadspaket med böcker och andra saker.


I många år har GIRL:IT förbättrat läsintresset och läsfärdigheterna hos barn – då de har en unik. Man bestämmer själv vilka paket man vill ha, och hur ofta. More videos from Ella pahlen: 4649657eba d0d18ae1423a854a custom Play; A342f8b7abf 325b4d 11fd20aff9bcustom .

Kommentarer

Populära inlägg