Lindas träningscenter öppettider

Lindas träningscenter erbjuder allt ifrån gymträning till gruppträning och personlig träning, individuell som i grupp. Vi har ett brett utbud och öppet 3dagar om . Hos oss kan tomten och alla träna som vanligt under julhelgen då öppettiderna inte ändras! Lindas Träningscenter, Boråsvägen, 0321-167. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Det personliga träningscenter Träning för alla: barndans familjeträning. TRX och mycket mycket mer Välutrustat gym Vi har öppet 3dagar oom året!


Det personliga träningscentret - Vi har det stora utbudet och det lilla extra! Lindas träningscenter är det personliga träningscentret med det stora utbudet och det lilla extra! Om lindas träningscenter onyx ulricehamn. Jag arbetar som personlig tränare och hyr in mig på ett gym!


Jag gör träningasprogram, kostscheman och personlig träning! Träningscenter - friskvår träning, gruppträning, styrketräning, personlig. Karta och vägbeskrivning Öppet idag 07:- 19:00.


Gymmet drivs och ägs av Linda Gunnarsson, passionerad och envis fembarnsmor som har gedigen erfarenhet av hälsosam träning. Energi Träningscenter - det självklara valet för en aktiv livstil. Vi erbjuder såväl styrketräning, konditionsträning, personlig träning, gruppträning och barndans. MÅS Träningscenter Järnvägsgatan 2Staffanstorp Tel: 046-2546eller.


Snart är jul och nyår här och då har vi öppet lite annorlunda än vi brukar. Telefon: 08-40 Öppettider: vardagar 08. Träna på Nordic Wellness Stigs Center med tillgång till gym, personlig tränare, gruppträning.


Vi ger alltid vårt yttersta för din träning.

Kommentarer

Populära inlägg