Trimma bilen

I de flesta fall kan du trimma bilen själv med hjälp av vår PPC-enhet (Portable Program Carrier) som vi skickar direkt till dig. CHIPTRIM, OPTIMERING, MOTOROPTIMERING, TRIMMA. VTECH utvecklar programvara för moderna motorer, detta kallas ofta för chiptrim eller trimchip.

Motoroptimering - chiptrim - till bilar, lastbilar, traktorer, grävmaskiner, båtar m. Många bilägare lockas att trimma sina bilar med hjälp av ny programvara. Men det finns risker med att göra ingrepp i motorns styrning. När man chippar en bil ger man bilen mer hästkrafter, men när man sen MAPPAR den för att ställa in allt korrekt efter du har chippat bilen .

Motoroptimera/trimma bilen på egen hand med hjälp av vår handenhet (AK-switch). Marknadens lägsta pris - Fri support Fria uppdateringar i mån. TMChiptuning erbjuder dig chiptrimning och professionell motoroptimering för din bil. Hur pass lagligt är det att trimma bilen?


Alltså, hur mycket får man pilla för att det skall vara lagligt? CachadLiknandeTrimmabilen - En möteplats för dig som vill trimma bilen, men även för dig som vill sälja trim! Om en motor får skador och märkesverkstaden ser att bilen varit trimmad så blir det allt som oftast bilägaren som står där med problemen.

När du kommer in med bilen hos din valfria AutoStable-station börjar vår representant med att göra en . Detta varierar från bil till bil och inte minst från förare till förare. Bilverkstäders diagnosapparater fungerar lika bra när bilen är trimmad med våra chiptrimboxar, . Och jag har använt mig av maskinskada utan problem fast bilen varit trimmad. Men man löper såklart alltid en risk att det någon gång kan skita sig med garantier . Ett förbättrat vridmoment gör bilen mer lättkörd och mer dynamisk. En stor fördel med våra produkter är att man får bättre bottendrag i motorn.


Chipstrimning av bilar blir allt vanligare. Med ett enkelt ingrepp kan motorn bli upp till hästkrafter starkare. Men risken att åka dit är relativt liten och det gör att många förare chansar.


Därför åker det omkring massor med olagligt trimmade bilar på våra . Det är inte tillåtet att förändra motorns effekt eller utförande utan att låta bilen genomgå en registreringsbesiktning för att säkerställa att . Vi Bilägare svarar varje vardag på en läsarfråga om bilar. FRÅGA:Kan man trimma ner en dieselmotor för att få lägre förbrukning? En trimning skall enligt oss ske genom att motorns styrbox programmeras om. Vi kommer aldrig att sälja eller montera så kallade dieselboxar eller effektboxar då .

Kommentarer

Populära inlägg