Utgångsdatum tamponger

Hej hoppdan umdrar bara om det finns utgångsdatum på tamponger och bindor? Vad kommer det hända om man tar en gammal binda är det . Sambon hade ett paket ELLEN-tamponger som han fått nån gång, som gick ut 2003. CachadLiknandemaj 20- inlägg - ‎författareAlltså att de inte är sterila längre (om de nu nånsin är det)? Tamponger är ju lite känsligare saker, så där skulle jag nog köpa nya, men bindor . Så den där tampongen som legat längst ner i väskan typ… forever?


En tampong är ett mensskydd som du för in i slidan.

När du har satt in den sitter den i slidan och suger upp blodet så att det inte rinner ut. Har alltid velat ha tampong och längtar så tills jag får mensen så jag kan. Vi vill också påminna er om att tampongen Ellen förvaras bäst svalt och skall helst inte förvaras i rumstemperatur över grader.


Det är viktigt att ha en tampong som sitter rätt, så du känner dig trygg. Våra tamponger har olika uppsugningsförmåga och storlek, så du kan hitta den tampong . F: Kan jag kissa som vanligt med tampongen inne? F: Är det enkelt att ta ut tampongen när den sitter väldigt långt in?

De bakterier som tillförs med hjälp av tampongen ellen kallas LN (Lacto Naturel), och är humana (=kroppsegna). Rundad topp och mjukt ytskikt gör tampongen behaglig att använda samt ger ett säkert skydd. Nu är det dags att fylla på förrådet med tamponger, bindor och annat smått och gott! Rabattkod verifierad; Inget utgångsdatum. Utgångsdatumet är hur länge medicinering är garanterat potent för.


Nej, det är inte säkert att använda tamponger för spotting när som helst. Bor på ett litet ställe där apoteket inte kan ha Ellen tamponger i lager pga kort utgångsdatum. Du kan använda tamponger samtidigt som du använder NuvaRing. Kontrollera att utgångsdatum inte passerat (se avsnitt ”Hur NuvaRing ska förvaras”) .

Kommentarer

Populära inlägg