Shell hyrsläp

Nu kan du boka ditt släp på Shell/7-Eleven. Med ett klick ser du snabbt och enkelt när det finns lediga släp och vilken sort du behöver. Boka ditt hyrsläp på Shell/7-Eleven direkt via vår onlinefunktion.

Med ett klick ser du snabbt och enkelt om det finns några lediga släp och just den modell du . På Shell/7-Eleven hittar du Carewash, biltvätten som tar hänsyn till miljön. På våra bensinstationer kan du förutom att tvätta bilen även tanka, hyra släp, och . Lista på Shell/7-Eleven-stationer i närheten.

För att kontrollera om denna modell finns, tryck på boka eller ring. Här hittar du kontaktuppgifter till kundservice för euroShell, Shell Card och Shell MasterCard. Vi hyr ut nya och fräscha hyrbilar, flyttbilar och hyrsläp.


Vi har livsmedel, biltillbehör, färdigfyllda smörgåsar, hamburgare, korv, pizza, bakeoff, kaffe, hyrsläp, köpsläp, släpvagnstillbehör, bilstereo,.

Självriskreducering kan tecknas vid hyra av släp. Rabatter för samtliga släp är: Dagar. Shell - bensin, diesel, shell, bensinstation, däck, olja, släpvagnar,.


Släp vi har att välja på är: Gallervagn m Kåpa m. Tanka, serva eller köp nya däck till bilen hos oss på Shell i Malung. Flyttskåp, kåpvagn, flakvagnar, grindvagnar och en båtkärra. Har man inget eget släp är ett hyrsläp utmärkt då det inte kostar särskilt mycket .

Kommentarer

Populära inlägg