Grovavfall malmö

Bor du i Burlöv eller Malmö kan du lämna grovavfall på Sysavs bemannade återvinningscentraler. På återvinningscentralen lämnar du till . Om du bor i villa kan du beställa hämtning av grovavfall av oss. Den placeras ut i ett 20-tal matbutiker i Burlöv och Malmö. Där kan du lämna ditt grovavfall, elavfall och farliga avfall.


Sysav har även Farligt avfall-bilen som hämtar farligt avfall på olika ställen i Malmö.

Grovavfall - återvinningscentral, farligt avfall, hushållsavfall, metallskrot, återvinning, industriavfall, industriskrot - företag, adresser, telefonnummer. Vi har samlat kvalitetssäkrade Sophämtare i Malmö. Vi hjälper dig att samla in offerter för hämtning av Grovsopor och Grovavfall. Vi hämtar grovavfall från fastigheter och verksamheter. Vill du som fastighetsägare eller förening bli av med mindre mängder grovavfall kontinuerligt?


Här hottar du öppettider och adress till Bunkeflo återvinningscentral i Malmö. Här kan du lämna sorterat grovavfall, farligt avfall och elektronik från ditt hushåll. De flesta kan själva köra iväg med sin gamla soffa till någon av Malmös två återvinningscentraler, men en del har inte den möjligheten . Grovavfall är avfall som uppkommer i hushållet men som inte ryms i. Observera att grovavfall inte avser fasta installationer, som till exempel.


Schema för hämtning av grovavfall juli–december 2016. Malmö erbjuder, som komplement till att malmöborna kan köra till ÅVC . Bildäck, även på fälg, Däckförsäljare eller återvinningscentralen. Arbetet med nedskräpning och grovsopor är tidsö- dande . Grovavfall lämnas dock ibland i bostadsområden och leder till nedskräpning och.


Malmö stad har beslutat om obligatorisk insamling av matavfall. Med grovavfall menas avfall som är så tungt eller så skrymmande att det. Du har möjlighet att få grovavfall hämtat vid din tomt efter särskilt schema.


För de flesta är den närmsta norra hamnens återvinningscentralen i Malmö.

Kommentarer

Populära inlägg