Kontrollplan tillbyggnad

Instruktioner för att använda mallen för kontrollplan enligt PBL. Mallen är utformad för att kunna användas för tillbyggnad. Till alla byggprojekt behöver du bifoga en kontrollplan för att få startbesked.

Ska göra en enklare utbyggnad i form av en farstu. Bygglovshandläggaren jag pratade med tyckte att jag skulle ta fram en enkel kontrollplan . CachadLiknandeKontrollplan liten tillbyggnad. BBR-Boverkets byggregler (finns på Boverkets hemsida). Exempel på kontrollplan för mindre tillbyggnad.


Detta är endast ett exempel, varje byggnadsärende ska upprätta en egen kontrollplan, med egna kontrollpunkter . Våra förslag på kontrollplaner är exempel på enkla kontrollplaner utan kontrollansvarig. En sådan enkel kontrollplan ska byggherren/sökande göra själv i . Om ingen kontrollansvarig behövs, men en kontrollplan ska upprättas kan du få. Kontrollplanen upprättas i minst två ex, varav byggnadsnämnden erhåller ett ex. KONTROLLPLAN FÖR ENKEL TILLBYGGNAD ELLER.


Byggnadsarbete och kontroll skall utföras enligt . Tillbyggnader (max m2) på en- och tvåbostadshus samt. Detta är ett förslag till kontrollplan med de kontrollpunkter som behövs för att kontrollen skall bli . En kontrollplan ska beskriva vilka kontroller som behöver utföras för de. Du måste alltid ha en kontrollplan för att få börja bygga.


Exempel på kontrollplan för liten enklare tillbyggna inglasat uterum. KONTROLLPLAN enligt plan- och bygglagen 10:6. Mindre tillbyggnad (ca kvm BYA i en våning). Situationsplan, beroende på hur stor din tillbyggnad är och var den ligger kan du. Förslag till Kontrollplan, till höger finns exempel på en enkel . Därför bör du redan i din ansökan skicka in ett förslag till kontrollplan som vi kan bedöma.


Exempel på kontrollplan för tillbyggnad av enbostadshus PDF . I alla lov- och anmälansärenden ska det finnas en kontrollplan. KONTROLLPLAN för liten tillbyggnad av enbostadshus. BBR (Boverkets byggregler, finns på boverkets hemsida). Se länk nedan för exempel på hur en kontrollplan kan se ut. Små ändringar i en- eller tvåbostadshus: exempelvis ny- och tillbyggnader upp till kvm . FÖRSLAG TILL KONTROLLPLAN, TILLBYGGNA ÄNDRAD ANVÄNDNING.


Diarienummer: Fastighetsbeteckning: Ärendebeskrivning: Byggherre:. En kontrollplan är ett dokument som beskriver vilka kontroller som behöver utföras i. Fastighetsbeteckning: Referensnummer: Ärendebeskrivning: Kontroller utförs av. En tillbyggnad på kvadratmeter bruttoarea på ett en- eller tvåbostadshus. Konstruktionsritningar stomme och grund; Förslag till kontrollplan . Du som sökande ska lämna in förslag till kontrollplan enligt Plan- och. Infästning i befintlig konstruktion (Vid tillbyggnad/uterum/balkong).


Dessutom måste du alltid ha en kontrollplan för att få börja bygga. Förslag till kontrollplan gällande tillbyggna så kallad Attefallsbyggnation. Förslag till kontrollplan gällande installation av . En kontrollplan är ett dokument som visar vilka kontroller som skall utföras. Om ansökan avser tillbyggnad av ett en- eller tvåbostadshus skall .

Kommentarer

Populära inlägg