Slamavskiljare med pump

Slamavskiljaren har en volym på 20liter och en inbyggd pumpbrunn. Levereras komplett med pump (Grundfos AP12) och anslutning för pumpning av . Avloppscenter är experter på slamavskiljare (ofta slarvigt benämnda trekammarbrunnar) och allt som rör avloppssystem.

Vi har slamavskiljare för alla typer av . Vid behov kan en pump installeras i den integrerade pumpbrunnen. Pumppaket I BAGA slamavskiljare placeras ett pumppaket (tillbehör) i den integrerade . Uponor Slamavskiljare m integrerad pumpbrunn med Flygt AP pump. Slamavskiljare m³ BDT+KL integrerad pumpbru. Slamavskiljare SA 3000ce med färdigmonterad pumpbrunn Pump-in-Tank. Den ingående pumpen är en icke-skärande 1-fas pump Xylem SXM2.


Pumpbrunnen Pump-in-Tank kan installeras i FANN slamavskiljare. Gå i så fall vidare till “Pump-in-Tank - montering stos och pump”. Slamavskiljare SA 4000ce med färdigmonterad pumpbrunn Pump-in-Tank.


Lågbyggd slamavskiljare för ba disk och tvättvatten. Alla BAGA slamavskiljare är försedda med en integrerad pumpbrunn som standard.

Pumpbrunnen ger möjlighet att enkelt installera en pump vid de tillfällen . Slamavskiljare för hushållsspillvatten, i standardutförande för ett eller. Färdiga paketlösningar finns med pump, nivåbrytare och rörkopplingar. Tillhörande specifikation anger om hela anläggningen. Slamavskiljare - Diverse - internets bästa urval av nätbutiker. FANN Slamavskiljare SA 4006ce inkl Pump-in-Tank.


Vid behov av att pumpa vatten vidare från slamavskiljaren behöver man ingen extern pumpbrunn. Höjd: 17mmHöjd in/utlopp: 1060/9mmLängd: 24mmBredd: 14mmAnslutning in/utlopp: 110/mm. Anslutning till befintlig slamavskiljare, istället för ProACT.


Tänk på att montera både pump och nivågivare på ett sådan sätt att dessa enkelt går att ta upp i. Vi hjälper dig att hitta rätt slamavskiljare Övrigt: VVS och göra ett billigt tryggt köp - Vårt. Paketet innehåller pump, nivågivare samt anslutningsdelar. Slamavskiljare som pga frätskada, eller annan skada.


Vissa anläggningar med pump har inte luftningsrör. Förhöjningsstos slamavskiljare, Ø4x 6mm Ø4x 6mm.

Kommentarer

Populära inlägg