Var kan man tanka med statoilkort

Totalt blir det närmare 8stationer där Statoilkortet kan användas och. Ett större nätverk att tanka på; ca 8stationer varav drygt 300 . Fördelen med Circle K Företagskort är att du kan välja kort efter hur du vill använda det.

För att kunna tanka eller handla måste båda korten samt PIN-kod till förarkortet användas. När byter min lokala Statoilstation namn till Circle K? Kan jag fortfarande använda mitt kort på INGO? Vi har samlat information om du olika korten så du kan jämföra och hitta det bästa bensinkortet.

Spara pengar när du tankar – Tanka billigt! Det kan vara knepigt att hitta rätt i djungeln av bensinkort. St1s bensinkort ger ingen rabatt men gör det däremot enklare att hålla koll på sina bensinkostnader. Svar på allt är ett community-baserat forum där medlemmar kan ställa frågor om. Nej, det går inte att använda ett vanligt Statoil tankkort när man ska tanka på . Denna fråga ställdes av svar för år sedan i kategorin: tanka kort.


Nej, du kan inte tanka på Statoil med ett Jet-kort. Totalt blir det närmare 8stationer där Statoilkortet nu kan användas och. Ett större nätverk att tanka på; ca 8stationer varav drygt 3bemannade .

Tanka snabbt och smidigt med ett INGO-kort! Kortet gäller på INGO i Sverige och Danmark och på alla Statoil-stationer i Sverige, Danmark och Norge. Såg att Statoil tagit över JET, vad innebär det för soppakvalitén?


Kan man antaga att JET numera har samma kvalité på Oktan som Statoil?

Kommentarer

Populära inlägg