Järnforsens stoppmöbler ny ägare

Järnforsen är Sveriges ledande tillverkare av bäddsoffor och är en av Sveriges största exportörer av bäddsoffor. Nu är papperen undertecknade – det är klart med ny ägare till Järnforsens Stoppmöbler och ett 15-tal jobb är räddade. AB Järnforsens Stoppmöbler,559026-46- På allabolag.

AB Nya Järnforsens StoppmöblerÄven kallat Järnforsens Stoppmöbler AB. Det gick inte att rädda Järnforsens Stoppmöbler, som nu måste lägga ner. Ingen ny ägare har hittats och anställda kommer att förlora sina .

Aktiebolaget Järnforsens Stoppmöbler med anställda har försatts i. Järnforsens Stoppmöbler räddas - mot alla odds. Det är inte ens fem i tolv, utan fem över tolv, . Det har gjorts intensiva försök att hitta en ny ägare som var intresserad av att fortsätta - men i. Det gick inte att rädda Järnforsens Stoppmöbler. AB Järnforsens Stoppmöbler har under snart år tillverkat bäddsoffor av allra högsta kvalitet.

Järnforsens Stoppmöbler samt pappersindustrin, som i. Finnveden som även äger Gjutal i Hultsfred (se tidigare avsnitt). Bilder och dokument frn AB Järnforsens Stoppmöbler. Ingen ny ägare har hittats och anställda kommer att förlora sina. Järnforsens Stoppmöbler, och pappersindustrin som representeras av. I princip all tillverkning sker i Markaryd i en ny och.


Södras uppdrag från våra mer än 0ägare är att främja. Det inns också ett sug efter nya sätt för arbetsgivare och studenter att mötas. Mindbite u Arla Foods u Setra Trävaror u Järnforsens Stoppmöbler u Körners. Svenskt Näringsliv och LO som ägare och vår . Halmstad och Laholm ska gå till Region Skåne och Hylte till en ny storsmåländsk region.


Såväl ägare som klubbledning öser lovord över svensken. AB Järnforsens Stoppmöbler AB varslar tio medarbetare om uppsägning, . Järnforsens Stoppmöbler kommer presentera sex. Lagets ägare meddelade på torsdagskvällen att flyttar för den första gången på . Ny flyglinje får Örebro att satsa på holländska turister.


Efter rekord: Ägare bakom framgångshotell vill rusta för fler besökare.

Kommentarer

Populära inlägg