Tandborste humble

Välj tandborsten som är mer än bara en bra tandborste. Humble Brush är inte bara cool och inte bara snäll mot vår planet. Unikt för Humble Brush är att för varje .

Humble Brush Bambutandborste: Varje gång du köper en tandborste så donerar Humble Brush motsvarigheten av en till någon i nöd! Tandborste av bambu med mjuka borststrån fria från BPA. För varje såld borste doneras motsvarigheten av en tandborste.


We believe in high-quality, sustainable products.

All our toothbrushes have a biodegradable bamboo-handle. Bambu tandborste för vuxna med mjuka borststrån, helt fria från BPA! Mjukt tandborsthuvud av PBA-fria strån (nylon, hållbarhet ca 2-månader, komposterbart). Vi hjälper dig att hitta rätt Humble Brush - Tandborste Tandvård och göra ett billigt tryggt köp - Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något går fel.


Humble Brushs bambutandborste är skön att borsta tänderna med samtidigt som den är snällare mot miljön än vanliga tandborstar. Tandborste - Blå Barntandborste (Humble Brush). Tandborste - Gul Tandborste (Humble Brush).


Ekologisk vit tandborste i barnstorlek med nedbrytbart bambuhandtag. För varje såld Humble Brush skänker Humble brush .

Humble Brush använder nylon därför att det inte finns något annat plant-baserat alternativ som skulle tillåta dig att använda tandborsten i 2-månader. Bambu-tandborste med mjuka borststrån, helt fria från BPA. För varje Humble Brush tandborste som säljs donerar Humble Brush motsvarigheten av en . Humble brush är en ödmjuk tandborste som är fri från gifter och bra för miljön. Jag har testat på det här med ödmjuk borstning.


Humble Brush tandborste, välj barn eller vuxenborste. Under en längre tid har vi nu borstat tänderna med en miljövänlig tandborste från Humble brush. Det vi gillar lite extra med Humble brush är att . För varje såld tandborste så skänker Humble Brush en fysisk tandborste eller . För varje såld doneras motsvarigheten av en tandborste.


Humble brush är en tandborste med nedbrytbart handtag av bambu. Stråna utav nylon är extra mjuka för de små barntänderna Ålder: Barn Storlek: 1cm. Efter den senaste tidens upptrappningar i Mellanöstern har det svenska tandborstföretaget Humble Brush beslutat att skänka 1000 . Humble Brush är en genomtänkt miljövänlig tandborste tillverkad av bambu med strån av nylon, helt fria från BPA. Med rätt skötsel håller tandborsten 2-3 . För varje tandborste Du köper, kommer Humble Brush att donera motsvarigheten av en tandborste till någon i nöd. Stråna är gjorda utav nylon, ett material som inte är nedbrytbart men som enkelt kan.


Att byta ut sin tandborste till en av snabbväxande bambu är ju en enkel. Väljer du en Humble Brush (finns för både vuxna och barn) så . Detta är en tandborste i bambu, som är biologiskt nedbrytbart, . Bambu tandborste med mjuka borststrån, helt fria från BPA! Stråna är gjorda utav nylon, ett material som inte är nedbrytbart men som enkelt kan komposteras . Humble Brush För varje såld Humble Brush doneras motsvarigheten av en tandborste till välgörenhet via Humble Partners. Vi har fått en laddning tandborstar från Humblebrush – den ödmjuka.


Varje gång man köper en tandborste så donerar Humble Brush . Vi kan nu äntligen erbjuda Humble Brush till försäljning på vår klinik. En ekologisk tandborste där skaftet är gjort av bambu och stråna av BPA .

Kommentarer

Populära inlägg