Siberian husky säljes

Nomadfolken i norra Sibirien var helt beroende av denna typ av hund för sin överlevnad. Rasens ursprungliga funktion är att spänd för släde förflytta lätt . Ibland säljer vi några av de vuxna hundarna.

Det finns i regel en anledning till att vi säljer var och en av dessa hundarna. Siberian husky från alla köp sälj marknader i Sverige. Hitta billigaste Siberian husky hos AllaAnnonser.


Siberian husky valpar från alla köp sälj marknader i Sverige.

Hitta billigaste Siberian husky valpar hos AllaAnnonser. Siberian husky – draghundar av världsklass till tävling och turer. Siberian husky valpar ur vår senaste kull till salu!


Vi bedriver en liten och seriös Siberian husky upfödning och följer SKKs regler. Lappland Dream är en kennel där vi jobbar med renrasiga Siberian [. Baloo och Balto född den 28/11/201 säljes till aktiva hem, valparnas pappa är renrasigt Siberian husky som brukar gå i le valparnas mamma är en . Valpförmedlingen är till för alla som önskar köpa siberian husky-valpar. Här på listan kan ni hitta planerade och födda kullar som är anmälda till rasklubbens . Vi har två Siberian Husky valpar för antagande.

Det finns en hona och en hane redo för sitt nya hem. Alla är registrerade, mamma och pappa är . Plats: Kalmar, Kalmar Skicka e-post till . Seppala SIBERIAN HUSKY KENNEL med renrasiga,friska hundar. Våra siberian huskys är mycket dragvilliga och duktiga framför släden. Siberian husky säljes, massa information om ditten och datten och på slutet en pytteliten kommentar i förbifarten att valparna saknar stamtavla . Alla valpar säljes enligt SKK's regler som ni finner här.


Vi är en Siberian Husky kennel belägen i södra Småland i Emmaboda. Ett normal pris på en Siberian husky brukar ligga runt 7-000.

Kommentarer

Populära inlägg