Spärra visa kort länsförsäkringar

Om du förlorat ditt kort är det viktigt att du spärrar det så fort som möjligt. Välj mellan bankkort, kreditkort privat och ungdomskort. Läs mer om alla våra kort här och hur du gör om du måste spärra kortet.

Med regionspärr kan du själv enkelt styra över var i världen ditt kort kan användas för fysiska köp och uttag. Det är både praktiskt, säkert och enkelt med kort - du kan känna dig trygg oavsett var du befinner dig. Spärra kortet omedelbart om det blivit bestulet eller tappat.


I samarbete med Visa omfattas våra kort av säkerhetslösningen Verified by VISA.

Här hittar du kontaktuppgifter och öppettider för våra kontor. Du hittar även nummer till kontaktpersoner, spärra kort och skadeanmälan. Visste du att du kan spärra ditt kort tillfälligt om du har tappat bort det.


Då kan kortet inte användas men det är fortfarande giltigt, och du kan i. Detta är Länsförsäkringars kortkontrolanter som spärrade ett försök att handra på mitt.

Länsförsäkringar är nu först i Sverige med att införa en ny funktion där. Säkra kortköp (Verified by VISA samt MasterCard SecureCode) på alla . Om du har förlorat ditt kort så spärra det snarast möjligt. Länsförsäkringar, 08-541 +88011. Vinnare av Guldmobilen 20– Sveriges bästa mobilbank Länsförsäkringars applikation för iPhone kan användas av både privatpersoner och företagare.


Nu har jag alltid mina kort spärrade för utlands eller internetköp eftersom jag har internetbank, men. Citibank VISA-kort, 08-533 +35980. Länsförsäkringar Bank Bankkort MasterCar 08-541 +5411. Transaktionskonto med sparränta; Bankkort Visa med fria uttag i Sverige och EU. Skulle du bli av med ditt kort måste du omedelbart ringa och spärra kortet.


Ta med dig ett kort med Visa eller Mastercard koppling. Spärra ditt bank, betal eller kreditkort! Om du tappat ditt kort eller att det har blivit stulet ska du anmäla detta till kortutgivande bank.


Länsförsäkringar BankFrån Sverige: 08-58840011. Om du ansöker om ett VISA-kort och din ansökan beviljas av banken brukar det .

Kommentarer

Populära inlägg