Gummipackning till patentkork

Packning i gummi till patentkork, st Inre diameter : mm Yttre diameter : mm Tjocklek : mm Vikt g. Vi har ett stort sortiment av gummipackningar som passar alla burkar och flaskor till konservering. Köp extra gummiringar till dina nya konserveringsglas eller till .

Om du har gamla patentproppflaskor som inte har använts under en längre ti kan det vara en bra idé att byta ut gummipackningen som sitter på dem. Packning till patentkork (bygelflaska) 100-pack. T3Passar till alla vanliga bygelkapsyler.


Packning i silikon till bygelkapsyl även kallad patentkork.

Om du har gamla slitna patentkork-packningar så ersätt dom med . Patentkork packning från alla köp sälj marknader i Sverige. Hitta billigaste Patentkork packning hos AllaAnnonser. Jag har en stor samling gamla vichyvatten- och ölflaskor med patentkork (bygelkork).


Jag har hört ryktas att gummiringar till såna kan finnas i . Hålets diameter: ca mm Yttre diameter: mm Tjockleken är ungefär mm. Detta är nya fina packningar tillverkade i gummi. De tål het saft och passar till flaskor med patentkork (snäpplock) typ gamla drickaflaskor, som de vi säljer h. Svarta patenkorkspackningar av bra kvalitét.

Om du har gamla patentproppflaskor som inte har använts under en längre ti kan det vara en. Klassisk flaska med patentkort i porslin och gummitätning. Håller tätt för saft, mjölk och hemgjord snaps. Och när jag rannsakar mig så vet jag ju inte patentkorken fungerar som så att den ger efter, böjs ut/upp innan man kan anta att en någorlunda . Det här är väl flaskor för mineralvatten?


En var utan gummipackning men fått en ny av mej. Samlingsko tidigare itemDescription. Patentkork av vitt porslin med gummipackning. Patentkork i Porslin är den klassiska porslinskorken med bygel i metall och packning i gummi. Den här korken passar till Flaska Kombi och håller tätt länge och . Kelkoo hjälper dig hitta de bästa erbjudandena för Patentkork.


Jämför pris på Köksredskap från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra affär! Humlegrdens Ekolager – packning till patentkork, st Packning i gummi till patentkork, st Inre diameter : mm Yttre diameter : mm Tjocklek : mm . En patentkork, eller bygelkork, är en typ av återförslutningsbar kork som används på där för avsedda flaskor. Konstruktionen utgörs av en porslins- eller . Object description: Ljust blågrönt glas med patentkork av vitt porslin med gummipackning och ståltrådsklämma.


Förvärvsomständigheter: inköp; Beskrivning: Patentkork av vitt porslin med gummipackning. Isåfall glöm inte att ta bort gummipackningen innan du lägger dem i ugnen .

Kommentarer

Populära inlägg