Relitahallen uppsala

Det är tack vare Folke Bennbom som vi idag kan åka skridskor och spela bandy i Relitahallen. Han tog initiativet till hallbygget och deltog också mycket aktivt i . CachadLiknandeRelitahallen ligger ett par minuter med bil från E avfart väg mot Enköping, se kartan.

En träningshall med plats för 3perssoner. Som ett första steg i Uppsalas bandyutveckling har vi byggt Relitahallen för att skapa bra träningsförutsättningar för . I Relitahallen, Metallåtervinning arena (före detta Gränby ishall) kan du åka skridskor inomhus. Istider finns även i Arena Svagströmsbolaget AB i Björklinge och .

Relitahallen ligger på Gränby sportfält vid Råbyleden och erbjuder en fullstor inomhusarena . Namn: Relitahallen, Hemsida Relihallen invigdes i september 2011. Sirius, UNIK, Uppsala BOIS och Danmarks IF satsar på de minsta knattarna genom BandyKul som. Våra ledare möter upp vid bussen på Studan/Relitahallen. Relitahallen är en bandyhall i Uppsala i Sverige, som invigdes den september.


Finland för både A- och U23-landslagen, i Relitahallen. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Nu får ni en ny chans att vara med när det blir Mega Skridsko Disco i Relitahallen!


Lägg datum och tid på minnet: lördag januari kl 15.

I Uppsala finns det gott om roliga och spännande aktiviteter för alla åldrar, men det är inte alltid lätt att hitta dem. Därför har vi startat gratistjänsten Barn i . Relitahallen i Uppsala Gränby ishallar, Råbyvägen - Uppsala Details. Ishall i Uppsala med möjlighet för allmän åkning. Gränby ishall (Relitahallen) är det ca , det tar ca att köra. Visa på en karta och se andra familjeattraktioner . Hitta kommande evenemang, utställningar ikväll, program med shower och evenemang, info om biljettkontor, . Välkommen på MEGA Skridskodisco lördag januari 15.


Bandykul arrangerar återigen det mycket uppskattade . Akademiska Sjukhuset i Uppsala, ett av Sveriges större universitetssjukhus. Allmänhetens åkning på stor bandybana inomhus. Krav : Hjälm på huvudet och inget spel med puck.


Som ett första steg i Uppsalas bandyutveckling har vi byggt Relitahallen för att skapa bra träningsförutsättningar för elit och ungdom.

Kommentarer

Populära inlägg