Gör egen el

Egen El är till för att hjälpa dig göra din … just det … egen el. Det är det bästa sättet att långsiktigt spara pengar, göra ditt hus ekonomiskt säkrare och mer . Du äger eller hyr elledningarna i ditt hus/lägenhet.

Om du levererar egen el in i dem så är det ingen annan som har med det att göra. Sedan 20har vi satt upp flera hundra solcellsanläggningar på villatak, sommarhus, bostadsrätter, lador, uthus och ängar i hela landet. Du kan på ett enkelt och roligt sätt producera din egen el med ett hybridsystem från Windforce.


Bäst effekt får man när man kombinerar sol- och vindenergi.

Strax före sommaren kom han ut med den 2sidor tjocka boken ”Johans lilla egen el-bok – en bok om att göra lite nytta” på ETC Förlag. Hur ska jag göra för att kunna driva lite olika sorters elprylar där ändå? El får man från en generator, en generator måste drivas av nånting. Visst kan man göra sin egen el, till exempel av vind- och solkraft. Den juli i år trädde det nya investeringsstödet för solcellsanläggningar även . Nu kan du göra din egen el från sol och vind.


Vi hjälper dig att komma igång och förmedlar kunskap och kontakter. Att göra Egen El med vindkraft - Hemma bygget. Lars-Erik Erikssons erfarenheter av egen elproduktion.

Genom egna solceller kan du producera din egen el. Du blir mer självständig och gör samtidigt en insats för miljön. Det kan vara en god affär att tillverka egen el.


Men det finns en del saker att tänka på innan man kopplar ur abonnemanget hos det etablerade . Producera din egen el och sänk dina elkostnader. Vi ersätter dig för den nytta som din produktion skapar i elnätet och överskottet säljer du. Ett sätt att bidra är att installera solpaneler och delvis producera sin egen el med solenergi. Därför gör vi det enkelt och lönsamt för dig att sälja elen till oss.


Ett sätt att göra skillnad är att producera din egen el med hjälp av solceller. Som elkonsument finns det mycket du kan göra för att bidra till ett mer hållbart . Det är en stor maktförskjutning i elbranschen när det här blir stort. Inte när vi bara är 30människor som idag. Du kan genom att exempelvis sätta upp solceller producera din egen el.


Här får du all information om hur du börjar producera egen el från solceller. Vi producerar el med hjälp av vindens och vattnets kraft – vill du också testa? Gör din egen el och sälj det du inte använder till oss. På årets kortaste dag blev den tredje av ETC:s planerade. Gillar du solceller, vill göra en rejäl klimatinsats, men saknar eget tak.


Rakt in i våra vanliga eluttag hemma och på kontoren. När jag upptäckte det startade jag genast ett bolag .

Kommentarer

Populära inlägg