Läsplatta test 2015

Test Inbyggd belysning, trådlös nätanslutning och mer högupplösta skärmar. E-boksläsarna blir allt bättre, och några av dem är nu självklara ersättare till böcker . Stort test: Här är de bästa surfplattorna just nu - M3m3.

CachadLiknandeUnder både 20och 20var det inte ovanligt att läsa om surfplattans död från förståsigpåare i branschen… även från oss! PC för Alla har testat fem e-bokläsare, också kallade läsplattor, i 6-tums klassen och har sammanställt de du vill köpa, men även de . Fram till hösten 20har de testat (!) surfplattor och i toppen på denna långa. PC för alla, maj 2015: Testade små surfplattor med riktigt Windows för att se .

Adlibris nya läsplatta Letto Frontlight lanserades på allvar av. Letto Frontlight på fingrarnadecember 2015I Boken och framtiden. Test: Läsplattan Tolino Vision slår Letto Frontlight på fingrarna. Julklappstips (2)december 2015I Litteraturvärlden.


E-boksläsare eller läsplattor används för att läsa digitala böcker. Utbudet av surfplattor har exploderat och de finns nu i många olika storlekar och prisklasser. Läsplattor - Letar du efter världens bästa Läsplatta?


Amazon Kindle Paperwhite (3rd Gen, 2015).

Jämför priser och läs recensioner på Läsplattor. Vi hjälper dig att hitta rätt Läsplatta och göra ett billigt tryggt köp - Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om . Jag hade möjligheten att testa den senaste versionen av Adlibris läsplatta Letto Frontlight för. Adlibris Letto Frontlight är enligt mitt tycke, den bästa läsplattan för den svenska marknaden som finns tillgänglig idag.


Vem köper en läsplatta (e-boksläsare) när det finns surfplattor? Den frågan läste jag i en tidning nyligen. Ska iväg ett par månader och hade tänkt plocka upp en läsplatta för att slippa. De senaste siffrorna från analysinstitutet IDC visar att det såldes 4miljoner surfplattor under första kvartalet 201 men motsvarande siffra för . Det är många som tycker att surfplattor är samma sak som Apples iPad.


Det är fullt förståeligt, för den ÄR verkligen läcker. Vi har testat nio olika surfplattor – från miniplattor och billiga phablets till enheterna. Den enhet vi fick låna för test kostar närmare 75kr. Läs tidningen Mobil i din smartphone, läsplatta eller direkt i din webbläsare.


En bra surfplatta ska vara lätt att sköta och ta med sig, köra alla appar utan krångel. Tidningen Ljud Bild har testat fem plattor som tillverkarna . Bättre läsplatta än Kindle Paperwhite finns inte just nu.

Kommentarer

Populära inlägg