Malkulor cederträ

Genom att lägga dessa malkulor av cederträ i fickorna på dina kläder håller du malen borta utan gifter, impregnering eller andra åtgärder. Här kan du köpa eterisk lavendelolja och cederträ klossar som är naturliga medel. Istället för att skrämma bort dom med malkulor eller andra .

Cederträ ger en härligt naturlig doft till dina kläder och textilier. Lägg kulor lådor, hyllor, i garderoben mm. Nya 40-pack Giftfria Malkulor av Cederträ - FRI FRAKT Storlek: 18mm Färg: Trä enligt bild.


Håll klädätande mal borta från garderoben med hjälp av aromatiskt cederträ; ett ekovänligare alternativ till malkulor KÖP!

Stort tack för hjälpen när jag ville komplettera min röd ceder olja. Du lägger dem i garderoben bland tröjor, skjortor och underkläder, dels för att ge kläderna en svag väldoft av cederträ, men också för att skydda dina kläder mot . Någon som har några verksamma tips på malkulor eller andra sätt att skydda yllekläder och tyger. Har två bekanta som nu råkat ut för mal och . Stora fina träkulor utan flisor och stickor. Genom att lägga dessa malkulor av cederträ i fickorna på dina kläder håller.


Malkulor av cederträ räcker mycket länge, ja faktiskt i många år. Genom att lägga dessa malkulor av cederträ i fickorna på dina kläder håller du . Malkulor är en gammal standby mal mördare som har använts i flera år , men dess. Den starka doften av cederträ masker dofter som lockar fjärilar , som ull.


Förr i tiden la man malkulor i skåpen för att hålla malen borta från ullen. Själv köper jag rödcederträ på Muji för kr och lägger bland mitt . Lukten av en ceder lagringsutrymme är också mycket trevligare än lukten av malkulor. Många tycker också uppkomsten av cederträ i ett . Redan år 19skapades doftande cederträkulor som det perfekta alternativet till kemiska malkulor. Finns malkulor fortfarande och vart får man tag på dem?


Tyvärr har den även en förkärlek för yllefibrer. Tidigare var den lilla malen ett stort problem, och man bekämpade den friskt med malkulor av naftalen. I butiken säljer vi röd cederträ som håller mal och annan ohyra borta från garderoben.


Kulor 49:-, plattor för galge 69:-, block 79:- cederträolja 69:-.

Kommentarer

Populära inlägg