Atd315 dimmer led

Problemet med dimring av LED-lampor är att det ännu inte finns någon standard som entydigt definierar karakteristiken hos en LED-lampa. ATD3är avsedd för elektroniska drivdon. Dimbara 2V LED och lågenergi brukar vilja ha en dimmer .

Skapa en härlig atmosfär i ditt hem med dimmer på din belysning. Vi på K-rauta erbjuder ett stort sortiment av dimmers i ett flertal olika utföranden. Med de nya ljuskällorna LED och lågenergilampor är det inte alltid lika enkelt att välja dimmer. De flesta på marknaden idag förekommande dimmers är inte .

Dimmern är försedd med ett elektroniskt kortslutningsskydd istället för. Unik vriddimmer som fungerar med dimbara LED-lampor. LED-dimmer för dimringsbara LED- och energisparlampor.


Jag har en Eljo dimmer ATD3med st LED-Spot Dot, Varmvit . De flesta LED-lampor är dimbara, vilket betyder att ljuset kan justeras med en dimmer. Indikationen på om den är dimbar står alltid nämnt på .

Jämför priser och läs recensioner på Elartiklar. Vi hjälper dig att hitta rätt dimmer 3w eljo Elartikel och göra ett billigt tryggt köp - Vårt . Eljo Trend Transistordimmer 40-315W 1-pol/trapp (tidigare E-nr: 1901606). Tidigare artikelnummer på 13706: 19016ATD315.


The dimmer is equipped with an electronic short- circuit protection. Sommige typen dimmers zijn zeer geschikt voor LED lampen, andere dimmers niet. Drespa, 433HAB, Legrand 7840 Mosaic, Schneider electric, ATD315. Vriddimrar som fungerar bra tillsammans med vår LED belysning.


Schneider har ett starkt fokus på energieffektivisering och erbjuder integrerade lösningar inom automation, avbrottsfri kraft, eldistribution och elinstal.

Kommentarer

Populära inlägg