Battery challenge

The Battery Challenge är en tävling där elever på högstadiet och gymnasiet gör filmer för att inspirera andra att använda laddningsbara batterier i stället för . Dags att anta utmaningen och minska batteriavfallet! Om du går i högstadiet eller gymnasiet kan du vara med i The Battery Challenge och göra en film där du .

The Battery Challenge är en filmtävling om hållbarhet för högstadiet och gymnasiet. Tävlingen går ut på att elever på högstadiet och gymnasiet gör egna filme. Alla kan göra skillna var med och rädda världen du också!


Här har vi ett av alla bidrag till the battery challenge!

Ett laddningsbart batteri motsvarar 10vanliga batterier. Du kan spara pengar och hjälpa miljön genom. Vi här på Filmkollektivet och våran estetklass på Grillska Gymnaiset i Västerås är just nu med i filmtävlingen ”The Battery Challenge”.

CAROLINA CHALLENGE CUP TICKETS ARE ON SALE NOW! Single-day tickets and series passes are available for purchase HERE. The Battery Challenge går ut på att elever i högstadiet och gymnasiet skapar egna kampanjfilmer.


Filmerna ska uppmuntra andra att använda laddningsbara . Klass deltar i tävlingen ”The Battery Challenge” – en filmtävling som ska inspirera och öka förståelsen för fördelarna med laddningsbara . Ik benIk benEtt batteri är ett stängt system som på kemisk väg lagrar energi och omvandlar den till elektrisk energi. Vi i min klass är med i en tävling som heter the Battery Challenge. Vi hade med fyra bidrag och ett av dem gick nu till final (!!). Vill tipsa er om the Battery Challenge, ett klockrent sätt att engagera din klass i en konkret hållbarhetsfrågan.


The Carolina Challenge Cup will return to Charleston in February 20as the USL's Charleston Battery will welcome . February 18/1 20Charleston, SC Open to all Academy, Junior Academy, Developmental Select U8v- UBoys Girls U8v- U8v$6U12 . Some of the key terms associated with recharging a battery.

Kommentarer

Populära inlägg