Gummifjädring släpvagn

Köpte ett billigt släp, AL-KO 750kg, där axelns gummistavar till fjädringen var helt uttjänade. Gummifjädringen är robust och beprövat på marknaden under flera. Någon ha sagt mig att man kan skära upp axeln med en vinkelslip och ta bort c:a ¼ av axelröret (fyrkantsrör med gummifjädring) och rensa ut rost.

Alko-Kobers gummifjädrade axel har det patenterade sexkantiga axelröret som omger gummielementen. Många alternativa utföranden undersöktes och . Axeln är den centrala axeln som roterar redskap eller hjul i fordon. Det är oftast i ett fast läge med avseende på insidan av . Tiki Treiler tillhandahåller ett brett sortiment av släpvagnar,.


Flakmått: 1x 2cm Totalvikt: 7kg Maxlast: 5kg Yttermått: 3x 1cm Lämhöjd: cm Axel: gummifjädring Hjul: R4x1Tipp: Ja, OBS GÄLLER . Arkiv] Rep av gummitorsionsaxel Släpvagnar och dragbilar.

Sen pressade vi ner axeln ,hoppade ner i . Köpte en Fobo 15vagn från 19idag för det nätta priset av 3500kr. Det är en boggievagn som får lasta 1100kg. Men är det bara fjädringen som är kass så kan man lägga ner mer tid. Författare: Ämne: Renovering av släpvagn. Dom flesta släpvagns axlar har gummifjädring (enligt ovan) , husvagnar och mera exklusiva . Vi tillverkar skräddarsydda släpvagnar, båttrailers,uppdragsvagnar mm, och har även ett stort sortiment av standardvagnar, Eu-vagnar och hästsläp.


Beskrivning: En obromsad släpvagn för proffsbruk med gummifjädring i axeln. Typvikt väljs vid typregistrering och därför kan maxlasten variera. Har varit inne på besiktning med mitt släp för några veckor sedan, och fick då ett par anmärkningar som måste åtgärdas. Håller på och försöker göra iordning på en släpkärra med stum fjädring.


Det är någon form av gummi-torresions-historia i axel som har satt sig. Totalvikt: 500/6kg, Axel: Gummifjädring. Till alla Tiki släpvagnar har vi tillbehör som nätgrindar, uppkörningsgrindar, plasthuvar och kapell.


Jag undrar om någon har monterad dämpare på hans TK släp.

Kommentarer

Populära inlägg