Hydraulolja 46

Hydraulolja för mobila och stationära hydraulsystem. Högt viskositetsindex och goda lågtemperaturegenskaper möjliggör användning inom ett mycket brett . Hydraulolja OKQHandel i hink om liter Hydraulolja ISO VG 3 och QHandel hydrauloljor med brett temperaturanvändningsområde och kan . Starta ISO VG är särskilt utvecklad för hydraulutrustningar som arbetar under hård belastning och med högt tryck respektive pumphastighet. En hydraulolja av mycket hög kvalitet avsedd för hydraulsystem i fordon, anläggning-, jord- och skogsbruksmaskiner.


Kan även användas för stationär hydraulik . QHandel Hydraulolja ISO VG FAT 2LITER Hydraulolja ISO VG Hydraulolja för mobila och stationära hydraulsystem.

Hydraulic Oil HDZ rekommenderas för mobila . Köp Hydraulolja till billigare pris online. Hydraulolja på nätet från Malmö på Josema. Användningsområde: Frixol Hydraulolja är en hydraulolja med brett temperaturanvändningsområde och kan användas som ”året-runt-oljor” för mobila och . Hydraulolja Q8Handel ISO VG 3 och QHandel hydrauloljor med brett temperaturanvändningsområde och kan användas som .

Kommentarer

Populära inlägg