Danfo toalett

Danfo tillverkar kundanpassade offentliga toaletter. Om det finns ett behov kan vi alltid tillgodose det på ett sätt som passar just er. Danfo utvecklar och tillverkar offentliga toaletter för stads- och landskapsmiljö.

Vi erbjuder även Sanirent, helhetspaket för drift och skötsel av offentliga . Pacto fungerar som en vanlig toalett – fast utan vatten. Ibland är det lätt att glömma bort att något så enkelt som en toalett har ett pris för den som. Företaget har tagit hem en stororder på miljoner kronor och slipper nu gå ned i produktion under vintern.

Inhämta information om Danfo AB på vår webbplats.

Mobila, isolerade toalettkabiner med inbyggd latrintank (5l) för slamsugning, handfat i plast, tappkran för vatten, golv . Danfo Tetragon toalettbyggnad från Danfo AB. Byggna med sanitär utrustning enligt beställning, som offentlig toalett på rastplatser, campingplatser, badplatser . Danfo Wanto Mini slamsugningstoalett från Danfo AB. Wanto Mini slamsugningstoalett är en snålspolande slamtoalett med integrerade tankar för färskvatten . Sedan över år samarbetar vi med Danfo AB. Danfo är världsledande på tillverkning av offentliga toaletter och utvecklar avancerade toaletter med flera . Danfo AB utvecklar Pacto toaletten som är en fritidshustoalett för dig med höga krav på hygien och komfort. Toaletten innesluter avfallet i en spolfolie som . Pacto är en torrtoalett som använder spolfolie för att kapsla in avfallet.


Förpackningsfunktionen gör att toaletten är ren och fräsch för varje besök och dessutom . Utöver de nya toaletterna har staden ett antal toaletter som sköts av företaget Danfo. De nya självrengörande toaletterna är gratis och Danfo . Timmertoalett är en enkel toalett för frilufts- och landskapsmiljöer som inte gör avkall på . Pacto - en fräsch toalett utan el och vatten Pacto - the versatile waterless toilet.

Kommentarer

Populära inlägg