Erfarenhet av biorock

Erfarenheter av BioRock markbädd på burkinläggmar 2016Funderingar kring tre olika minireningsverkinläggmar 2016BIOROCK - Infiltration på burkinläggjul 2013Något mera lättskött och billigare i drift än. CachadLiknandeAtt så många väljer att låta Eggvena Schakt installera biorock till sin fastighet är ett. Men med tålamod och erfarenhet lyckades det hela utan missöden!

För min del blev det en Biorock kompletterad med fosforfälla. Vad har du framför biorocken, trekammarbrunn? Någon på forumet som har erfarenhet av Biorock-konstruktionen? Markbädd på burk i detta fall Biorock, 45kkr för burken kanske 5kkr för .

Har inga erfarenheter om biorock men har sett en anläggning i en äldre helsingegård. De hade också BDT vatten , men de hade ett stenfilter i . Någon med erfarenheter av BIOROCK - markbädd på. Fastigheter, mark och byggnaderCachadmaj 20- inlägg - ‎författareSäkert många på detta fantastiska forum med mycket erfarenhet. Jag har bara haft kontakt med deras andra del av företaget Biorock och kan . BIOROCK används normalt när markbädd eller infiltration är tillåtet. Ytan som BIOROCK upptar är dock endast moch BIOROCK behöver . WC- och BDT-vatten till ”markbädd på burk” (Biorock) med efterföljande fosforfälla, alternativt kombinerat med fabrikantens kemfällningsenhet.


Beprövad och pålitligt, renar avlopp utan el.

Oberoende utvärderad reningseffekt och erfarenhet från över 0installationer i över länder runt om i världen gör BIOROCK till en av de .

Kommentarer

Populära inlägg