Generatorlampa lyser

Generatorlampa (batterilampan) lyser Trafik och körkortsfrågor. Tjenna, Var ute o körde, då började plötsligt batterilampan att lysa. Körde vidare och lampan slocknade därefter, sen höll det på så lite hit o dit .

Generatorn laddar men laddningslampan lyser. Hjälp bilen laddar inte, generatorlampan lyser svagt. Generator fel, batterilampan lyser väääldigt svagt och. Generatorn laddar inte alls, (1 till batteriet), trodde det var generatorn först, har fått låna en likadan, . Varför lyser laddningslampan, ström, generatorrem, batteri.


Generatorproblem - lampan lyser konstant - SeglarSnack. BryggSnack › Båtar › SeglarSnackCachadLiknandeaug. Generatorproblem - lampan lyser konstant - postad i SeglarSnack: Hej! Jag har nyss köpt en bättre begagnad segelbåt. Det absolut enklaste att missa är generatorlampan.


Har du en generatorlampa som lyser om du slår på tändningen. Hej därute, behöver hjälp ladningslampan lyser svagt efter att jag har startad bilen. Laddlampan lyser när generatorn inte laddar.

Den får spänning konstant och jordar så det . Kan batterilampan lysa om en säkring har gått? Men lyser nu generatorlampan konstant och det sitter i alla fall en drivrem på motorn? Vad kan det va för fel när generator lampan lyser svagt. Ganska mycket svagt, långt ifrån det starka sken som vid start.


Jag har problem med en lampa, som indikerar att batteriet inte laddar ordentligt, den lyser väldigt svagt tills motorn blir varm, sedan slocknar . FF generator lampa lyser caddy - Rogge J - 2012-04-22:25:57. Om man bara startar den så laddar inte generatorn, men om man varvar till över 1500rpm så kommer den igång. På pendlarbilen har nu vid två skillda tillfällen (och båda efter start) laddningslampan lyst lite svagt.


Den lyser ännu svagare vid högre varvtal. Diskussion oBlinkande generator lampa i AutoPower Forum 5-Serien.

Kommentarer

Populära inlägg