Hur mycket kostar en bilförsäkring

Försäkringsjämförelsesajten Insplanet har gjort en sammanställning över vad det kostar. Vissa väljer bil efter hur mycket försäkringen kostar. Bilförsäkringen: Denna varierar en hel del mellan olika bilmodeller, åldrar, hur mycket du kör osv men man kan räkna på en kostnad på .

Sitter och räknar lite på vad det skulle kosta att ha en bil. Hur mycket pengar kostar det dig att ha en bil varje månad? Familjelivdec 2008Någon som vet vad en volvo Vkostar i försäkring ungefär.


CachadLiknandeJämför bilförsäkring och hitta bästa bilförsäkringen på de flesta bilar. Våra bilförsäkringar innehåller det du behöver för att vara trygg på vägen. Du kan välja mellan två paket med olika innehåll, Bilförsäkring och Bilförsäkring Stor. Privat › FörsäkringCachadLiknandeBilförsäkringen som skyddar dig själv, din bil och människor i trafiken. Välj på hel-, halv-, eller trafikförsäkring.


Volvias bilförsäkring är för dig som vill ha en bra bilförsäkring för din Volvo. Vi har tips om bilbarnstolar och hur du placerar dem i bilen. Bilförsäkring pris vad kostar en bilförsäkring Du som är bilägare vet hur mycket det kostar med allting som behöver göras som service, byta sommar och.


Lättare att jämföra försäkringsbolagen emellan? Att sitta och fråga folk vad de betalar känns ganska irrelevant med tanke på att de antagligen .

Här kan du se vad bilförsäkring kostar där du bor. Priserna skiljer sig mycket från län till län. Dyrast är Stockholm, och billigast är Västerbotten.

Kommentarer

Populära inlägg