Skrotningspremie

Vad hände med skrotningspremien, finns den? Motormännen arbetar för införandet av en skrotningspremie. Därför arbetar vi för att en skrotningspremie på 0införas. Det exakta svaret är att skrotningspremien är borta. Det handlar dock inte längre om en skrotningspremie rent tekniskt sett.


Försöket med skrotningspremie kommer att pågå 1. Försöket finansieras av staten och bilbranschen tillsammans.

Försöket med en skrotningspremie för att få folk att skrota sina gamla bilar och köpa nya i stället får kritik. Den statliga skrotningspremien avskaffades 20och sedan dess är det svårare att få betalt för vissa – särskilt äldre – bilar som ska skrotas. På Ny Teknik kan du läsa allt om Skrotningspremie. Klicka här för att hitta artiklar och nyheter om Skrotningspremie. Om bilen redan hunnit skrotas före början av juli kan den inte längre användas för att få en skrotningspremie.


Skrotningsintyget i original överlämnas åt . I Sverige har vi inte haft någon skrotningspremie för gamla bilar sedan 200 och Miljöminister Lena Ek (C) säger till Sveriges Radio att det. Skrotningspremie 20kan Ni i många fall få för en skrotbil. Ring 020-eller kontakta oss per e-post för bästa pris.

På uppdrag av Motormännen har Trafikverket räknat på vilken effekt ett införande av en skrotningspremie skulle ha. Som en direkt följd av kostnaderna dumpas fallfärdiga fordon på parkeringsplatser och vägrenar av sina ägare. En höjd skrotningspremie kan vara en lösning.


Av Redaktionen, Publicerad 2009-01-01:, senast ändrad 2011-07-15:27. Vill du bli av med ditt bilskrot finns vi. Ring 020-för skrotningspremie 2016 . I början på juli inleddes i Finland ett försök med skrotningspremie för bilar. Syftet med projektet är att förnya bilparken, minska utsläppen från . Staten valde att ta bort skrotningspremien för bilar år 2007.


Istället valde man att lägga ansvaret på producenterna av bilar d v s att dom skall tillhandahålla . Ring 020-när du behöver information om skrotningspremie 2016. Efter sex månader som miljöminister slår Lena Ek (C) fast: Det blir ingen skrotningspremie för gamla bilar.

Kommentarer

Populära inlägg