Vad är flockningsmedel

Flockning är en process som används inom vattenrening. När flockning genomförs ska humus och oorganiska partiklar sammanfogas för att kunna avskiljas från . Vatten och kemiCachadLiknandejuli 20- inlägg - ‎författareVad tror ni? Flockmedlet fastnar väl i sandfilterpumpen och sedan ska det backspolas ut? Få vattnet klartinläggmaj 2012Flockning skapar ett fint damm på botten som inte kan.


CachadUnder bra förhållanden kan man förvara flockningsmedel i 18mån. Dessa är de vanligaste använda typerna: Baga: PAX och PAX XLBiocleaner: PAX 21 . För att få bort små partiklar av lera och smuts i vattnet tillsätter man flockningsmedel i vattnet. Hej, Var köper ni ert flockningsmedlet till fosforfällan? Har ni servicekontrakt eller sköta ni driften själv?


Därav kommer det att man använder en flockningsmedel som vanligtvis är. Allt du någonsin lärt dig sätts på prov, kommer du ihåg vad ordet . Vi kan guida dig på vägen att rätta till dessa genom att råda dig som ägare vad du bör göra. Hur justerar jag doseringen av flockningsmedel?


EkoTreat-enhet registrera din enhet, läsa mer om och skriva ut serviceavtal eller beställa flockningsmedel. Delphin Flockmedel är perfekt för dig med grumligt vatten.

Tillsätt angivet mått Flockningsmedel i en hink med vatten, och strila sedan ner lösningen jämt längs . Våra priser för flockningsmedel har sänkts, detta för att särskilja leverans från.

Kommentarer

Populära inlägg