Bft roots 9 test

Ett nytt BFT vertikalspö i längden fot upp till gram för det pelagiska fisket är på G. Testat - Gäddpåk Roots fot upp till 1gram. CWC har nyligen adderat ännu ett spö till sin Roots-serie.

Denna gång ett riktigt kraftfullt spö avsett för det . Vi har testat gäddspöet BFT Roots från CWC. Hittar fortfarande inte Roots i någon webbshop. Har precis skrivit klart ett test på detta spö har kört ett femtontal pass med det under våren .

Jimmy Lindahl från CWC berättar om sina Roots-spön. Спиннинг BFT Roots 6'Jerkbait до 1грамм. Från CWC kommer BFT Roots, en ny serie med gäddpåkar. Var idag ute och testade mitt nya BFT Roots spö (2cm 7'1gr). Spöt är till för att fylla ett tomrum som jag haft gällande både . Stenhårda predatorspön designade av Jimmy Lindahl, CWC Fishing Team.


Tidlös design och moderna komponenter möts i dessa spön.

Köp BFT Roots Jerkbait online från Sporting. Spöna är testade under lång tid av Jimmy i Blekinge Skärgård som han har . Då testade jag att fiska med Söderjigg i färgen Robban Special med . Handla BFT Roots 9' H Spinn 2cm (9') -1g och andra prylar från BFT idag. BFT Roots är perfekta redskap för extremt gäddfiske - Snabba och lätta med riktig fighting-power!


Har ju tagit fram testat olika paravaner i ett par år och kört allt ifrån plast till. Jag prövar även ”kombo nr 2″ med ett BFT Roots 6'9″ –190g . Läs vår recension om BFT The Roots Haspel, spöt som har en genomtänkt design. Spöt jag har testat, The Roots från BFT kan vara svaret på det problemet. Men tänk gärna på att sådana här test i mångt och mycket speglar testpersonens egna åsikter och det är inte alls säkert att ni själva upplever.


Först ut är ett BFT Roots med kastvikt upp till gram. Så, bockar av ett slutfört test av BFT Roots fotare upp till 1gram. Kan tänka mig byta detta spö mot: BFT Roots 9′, H -150gr – trigger BFT . Posted by Catch With Care at 9:AM No comments. Nya BFT Roots 120g spöet och BFT Stealth rullen fick bekänna färg, dom känns grymt bra!


Har testat nya Microwave-spöt ett tag nu och är supernöjd.

Kommentarer

Populära inlägg