Robota återförsäljare

Vi är en pumpgrossist och har ingen försäljning direkt till privatperson. Vi hänvisar till er lokala VVS-installatör eller VVS-butik. Vi har nöjet att presentera 2016-20års produktkatalog (exkl. moms): Nu med vårt sortiment indelat i kapitel.

Vi är en pumpgrossist, all försäljning till privatpersoner sker via våra återförsäljare. Försäljning till privatpersoner sker via våra återförsäljare. Fraktfria leveranser: Leverans sker fraktfritt . Robota har mer än 50-års erfarenhet från pumpbranschen.


Företaget erbjuder produkter med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser inom vatten och avlopp. Allt för en pålitlig vattenförsörjning, från pumpar och tillhörande utrustning till kompletta paketlösningar. Robota är ett agentur- och grossistföretag med pumpar, pumpstationer och. Vi levererar direkt till er som återförsäljare, från vårt eget lager.


Robota - robota, pumpservice, grundfos, wilo, frekvensomriktare, grindex, omlindning, abs, bevi, elverk, laseruppriktning - företag, adresser, telefonnummer.

Kommentarer

Populära inlägg